Fredag

Ganska värdelös dag i skolan idag. Började tjugo i tolv. Var där kanske i en timme, fixade lite i photoshop, åkte till krysset där Esteterna hade konsert. Sedan tillbaka och satt lite vid datorn i cikus 20 min och sedan bussen hem. En värd skoldag? Inte så värst. Jag åt glass iaf, fast det var kallt. Men gott var det!

Angelica var som sagt borta idag, så nu var det min tur att rida! Jobbade igenom Chino lite på banan. Lite lägre form den här gången och han gick fint! Kunde vara väldigt stilla och mjuk i handen och han gick stadigt i formen. Jobbade lite övergångar, lite sidförande på volt och förvänd galopp. Han var väldigt duktig idag! Kändes väldigt fin. Galoppen var dock inte lika fin som den kan vara, men han var int riktigt igång med bakbenen och då blir han inte lika fin. Fokuserade mer på att han skulle vara avslappnad idag, vilket han var :)

Måste även tillägga att skänkelvikningarna är mycket bättre nu! visst, han är lite böjd och så. Men nu tar han för sig och korsar bakbenen och kör inte upp huvudet som han tidigare har gjort. Han är helt enkelt mycket bättre nu!

Kollade på Idol som vanligt. Ett riktigt tråkigt avsnitt. Något som dom hade kunnat redovisa på en minut tog en timme. Bara för att göra det så spännande som möjligt! Dom redovisade vilka som gått vidare på en timme...

Just nu sitter jag och har väldigt tråkigt. Funderar på att sova. Känner mig aningen trött. Det blir nog så.

Aja, ha det så bra!


Kommentarer
Postat av: Rosa

Blev riktigt ledsen när jag insåg att Mehmed åkt ut :'( Han var bäst!sv: Vad kul! Hoppas att du hittar någon bra där då :)

2009-09-25 @ 23:29:52
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0