Fixdag inför imorgon!

Blev en lugnare skritt/joggingstur för Chino idag :) Flyttade lite i öppna efter vägen och faktiskt så gör han det mycket bättre nu! Tror att det är bra om jag rider med sporrar så jag kommer åt honom ordentligt, för idag red jag utan och det funkade super :) Han är ju lite tittig när man rider ut, men han kom ändå ner och jobbade lite i form efter vägen där det är lite lugnare.

Ska fixa iordning allt inför tävlingen imorgon hade jag tänkt. Blir borta ikväll, så får se til att göra det nu :) Det mesta är iordning, behöver bara pusta av sadeln och packa iordning allt. Mocka och fixa stallet står ju också på schemat, såklart :) Ladda batteriet till kameran får jag heller inte glömma! Finns risk för det, så jag tror att jag tar och gör det nu ;)

Nej, nu ska jag fixa klart allt!

Ha det bra!

Angelica och Chino. Vi får se om han sköter sig imorgon! Är nog större risk för att jag inte sköter mig ;)
Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

lycka till imorgon!

2009-09-05 @ 19:25:05
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Haha eller hur, jag tycker att man arbetar precis lika mycket som alla andra linjer, om inte mer ibland... xPHm... Det är lite olika beroende på vilket humör och vilken uppgift det är... xP Men i grund och botten så gillar jag nog bild mer faktiskt :P

2009-09-05 @ 20:24:06
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Elin

Ha skoj imorgon, och kom ihåg att smsa hur det går! :D

2009-09-05 @ 23:03:57
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0