Filmer från hopptävlingen!

Tro det eller ej, men jag har faktiskt lyckats ladda upp filmerna från hopptävlingen på youtube! Har haft problemet att jag kunnat ladda in filmerna i datorn, men inte kunnat titta på dom. Men nu testade jag bara att ladda upp dom på youtube, och det gick! :)

LCn


Tar delvis på mej stoppet då jag red för osäkert mot ettan, så då passade han på. Efter tvåan fick vi in flytet och jag fick lite kläm på vilken galopp jag behövde rida honom i. Hade bara hopptränat honom en gång innan den här tävlingen, plus att jag själv inte har tävlat hoppning sedan Maj. Resten av banan tyckte jag flöt på fint :)

LC+5cm


Efter första klassen så kom jag på hur han skulle ridas, och satte honom då i en bättre galopp redan innan start. Allt flöt på jättefint och jag började tagga för omhoppning! Men när jag vänder upp mot 6an så tvärnitar han flera meter ifrån och kastar sig. Eftersom jag ser att det är flera meter kvar, så försöker jag få fram honom så vi kan fortsätta vara felfri eftersom vi är en bit ifrån hindret. Men när jag klämmer i så bara kastar han sig och bockar. Ni ser ju själva ;)

Sen kan ni få gissa hur arg jag var på en skala 1-10 efter att jag åkt av?


haha, No comment! Dock gav jag hästen till mamma, inget utbrott på honom även om jag var arg på den skiten ;)

Visste inte om jag ens ville lägga upp dom här filmerna, men ni får se dem endå. Så kanske ni har förståelse för att dom här bockningarna inte är att leka med ;) Och att det faktiskt inte är så lätta att sitta kvar alla gånger! haha

Men igår hoppade han riktigtriktigt fint :) Ingen tendens alls till dumheter. Så jag hoppas att han har slutat med sina idéer! Men man får väl räkna med att fuxar har lite humör ;)Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Haha jäklar vad han bockar :o

2009-09-16 @ 19:17:06
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Frida

Oj :O

Haha så kunde min häst också få för sig att göra innan xD

2009-09-18 @ 16:05:10
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: sandra

fint du rider men det var banneme inga dåliga bocksprång !

2009-09-18 @ 21:39:43
URL: http://sandraaramtzen.blogg.se/
Postat av: Rosa

Satan i gatan vad han bockade! Såg inte den klassen, men det var då inga dåliga bocksprång. Själv hade jag blivit livrädd och hoppat av efter första stegringen x) så att, jag tycker du är ganska tuff, hjälte typ!

2009-09-19 @ 00:23:29
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0