En vanlig tråkig dag?

Japp, idag har det inte hänt särskillt mycket för min del. Skolan först, sen stallet. Gjorde inte så mycket där. Smörjde Chinos gjord typ, fast jag hade tänkt smörja fler grejor. Brukar faktiskt smörja och fixa allt inför tävlingar några dagar innan. Jag vet inte. Tror det där är lite mentalt. Jag vill förbereda mig nogrannt, ha allt ordning och tiptop. Inte rafsa ihop och smörja allt lite halvdant innan tävling, nä jag vill ha allt iordning :)

Visst har det hänt att jag slarvat, men oftast är jag duktig och gör iordning allt i förväg. Då är jag förberedd och faktiskt så tror jag att det är bra, då är jag liksom inkörd på tävling och mer fokuserad. Haha, nu blev det lite rörigt. Men som sagt, det är en liten fix idé jag har, en mental grej! ^^ Ska skärpa mig imorgon och smörja lite mer, tvätta skydden och se över schabraken :)

Förresten, kommer ni ihåg när jag skrev om att jag såg ett par nya Tretornstövlar när jag var på SM i Hammarö? HÄR och HÄR kan ni se inläggen jag skrev :) Nu har dom tydligen kommit ut som visningsexemplar i olika butiker. Går ni in här, Warnmark.blogg.se så kan ni se bilder och lite info :) Haha, förstod att det var något nytt som var påväg att komma när jag såg dem! ;)

Bjuder på en bild idag också, för att liva upp det annars tråkiga inlägget!


Blev ännu en tävlingsbild på Chino :)


Japp, det var allt för mig idag!


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Haha. Tack för "reklamen" (:

Sv; Ja, Schockemöhles schabrak är verkligen grymt bra! Kvalitén super och de är inte snordyra som du säger :)

2009-09-03 @ 08:46:01
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0