En tråkig skoldag, men en trevligare ridtur.

Skolan var tråkig. Bilden var inte särskillt kul. Maten var inte särskillt god. Elin var inte där. Skolan var inte så kul alls idag, trots att det var bild som stod på schemat. Jag smet lite tidigare och han på halv tre bussen, annars brukar jag få vänta en sådär 50min minst på måndagar.

Red ut en sväng på Chino sen. Det var svinkallt! Fryslorten Chino fick ha ländtäcke och jag hade dubbla vantar. Längtar inte till vintern och mina stelfrusna händer. Vid minsta minusgrad fruser dom ihop totalt :S Missade tex en sväng i en omhoppning i vintras just på grund av att mina händer var så frusna och ur funktion. Kostade mig en placering. Så nu påpekar pappa alltid att jag måste ha varma vantar när jag är på tävling ;) haha

Chino var iaf duktig. Flyttade honom lite längs vägen. Både skänkelvikning och lite öppna/sluta. Han gör det bara bättre och bättre! Travade en liten stund på ridbanan också. Känndes sådär, men kände bara lite på honom.

Känner mig nästan lite nervös inför nästa tisdag. Usch. Fobi. Men jag hoppas att det går bra. Jag har en liten känsla av att det ska vara bättre, men jag tänker inte ta något för givet...


Idag fick jag känslan av att den kalla årstiden är påväg. Btw så är bilden tagen i Curres hage. Snö kan vara riktigt fint!

Ha det bra med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0