En helt vanlig dag...

Ja, det har faktiskt inte hänt så mycket idag. Skola först, bild hela dagen. Det var nice, förutom att maten var äcklig. Som vi dessutom fick vänta på. DISS på det. Jag målade lite, ska fortsätta imorgon :))

Stallet sen när jag kom hem. Mockade och fixade. Ingen ridning för min del, Angelica skrittade ut Chino. Det är ju faktiskt hennes häst ;) Sedan pysslade jag med min Curreplutt. Borstade, lindade och satte på honom täcke. Har blivit så kallt på nätterna att han har börjat få täcke på sig. Bäst så, han ska inte behöva frysa :)

Bakat äppelkaka har jag också gjort, den blev god! Sen har jag inte gjort så mycket mer anmärkningsvärt. Träning imorgon, det blir iallafall kul! Även om det inte är världens roligaste häst så är det endå kul. Nu ska jag inte klaga på Baloo, men han är ingen superkul häst direkt ;) Söt iaf! Kanske ska ta en bild på honom imorgon? Vi får se.

Nu är det sovdags för mig snart känner jag. Blev sent idag också. Som vanligt då. Men börjar inte förren 12.40 imorgon, så jag får sova lite längre iaf :) Det är alltid skönt.

Ha det så bra!

Bjuder på en söt bild på Chino och mej från gårdagen :)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0