Dressyrträning

Var igentligen tänkt att Chino skulle få sig ett litet markarbetespass idag, och att jag red fram honom. Men så blev inte. Vi red upp till ridbanan, men då var det två stycken som red lektion för Lena Hammarlund. Känndes lagomt kul. Bara för att jag planerat och så är det träning just då. Bara att vända hem Chino och rida upp dit senare tänkte jag. För jag spräcker inte mitt schema , nej det gör jag inte. Har jag planerat så ska det vara som planerat ;)

Ringde mamma och hon tyckte att om hon endå var där så kunde kanske Angelica få sig en lektion. Så mamma pratate med Lena, och jovisst kunde hon rida för henne. Lagomt med träning på hemmaplan :)

Faktiskt så var Chino riktigt fin idag, så bra har han nog aldrig gått på marken med Angelica! Redan när hon travade fram så sökte han sig neråt och var mycket stadigare. sedan gick han riktigt fint hela lektionen och Angelica kunde rida honom i en lägre stadig form. Riktigt fin såg han ut :) Sa till Lena innan att han varit ostadig i formen, "inte var väl den här ostadig?" tyckte hon. Haha, nä för idag gick han klockrent!

Satte på mitt tredelade sprenger bett på Chinos träns igår så Angelica provade att rida med det då. Hon upplevde att han var mycket lugnare i munnen, och idag såg vi det. Han verkade trivas mycket bättre med sprenger bettet :) Dock är detta lite stort, och ett nytt sprenger går väl på en 1000 spänn ;) Haha, men det är bra bett!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det vanliga typ. Ingen ridning för mig idag heller. Stackars mej... Tycker väldigt synd om mig själv nu, och det tänker jag göra också. Så imorgon tänker jag sno Chino, och Angelica får säga vad hon vill! Annars kommer jag döö av ridbrist. Höhö!

Men nu ska jag ta och göra något annat faktiskt :)

Ha det bra!
Inte från idag, men en bild på ponnyn själv!

Kommentarer
Postat av: FannY

svsv: haha ja :) jag har nog 4 st putsmedl man kan få bort fläckar med ;)

2009-09-21 @ 07:28:21
URL: http://fpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0