Duktig Chino, och duktig syster!

Dagen såg väl ut som så att jag först släppte ut hästarna. Sedan spelade jag Guitarr Hero med min kusiner. Det är faktiskr riktigt kul! Jag har bara spelat typ 3 gånger och håller mig till bas och easy, men det går ganska bra ;) Gitarr går också ganska bra, men trummor struntar jag i än så länge ;) Första gången var det skitsvårt, men det blir bara lättare och lättare :) Tror det där är bra för kordinationen då man måste göra flera saker sammtidigt. Kul är det iaf.

Sedan fixade vi stallet. Tog ut och tömkörde Tyson lite. Han behöver komma igång lite, så varför inte tömköra honom lite nu när jag har tid. Det är bara bra för honom att röra på sig lite. Sedan följde jag med Angelica upp till ridbanan. Det såg väldigt fint ut för henne och Chino! Tog ut fyra cavallettibommar som hon travade över. I lägre form så han fick använda ryggmusklerna lite.

Byggde sedan om till övningen på bilden nedan. 14m blev lagomt på 5 galoppsprång för Chino. Så dom varierade mellan 4,5 och 6 galoppsprång. Det gick bra att både korta och länga, inga problem alls! Chino satte ihop sig jättefint på 6, för att sedan varvet därpå komma på 4. Nema problemas.

Angelica red riktigt bra hon också. Ser ut som att det har släppt lite, för dom senaste 3 gångerna dom har tränat så har det sett jättefint ut! På marken funkar det mycket bättre också. Jätteroligt att se! Man säger väl att det tar ett år att rida ihop sig med en ny häst, och vi har snart haft Chino i ett år :)

Sedan fixade jag lite med Curre. Stackarn var den enda som inte fick komma ut på en tur idag. Men får man inte så får man inte. Men jag pussade lite på honom. Fina Curre!


Två upphöjda bommar med 14m imellan som man rider på volt.

Skola imorgon då. Har bara bild, så det känns skönt :)

Ha det bra med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0