En Lördag. En vanlig tråkig Lördag.

Blev bara lite fix i stallet som vanligt idag. Angelica red Chino. Buhu, jag har inte ridit sen i förrgår. Känns som ett straff typ. Kanske det är? Då kan man ju undra vad jag har gjort för ont igentligen...?

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Städade lite här inne, smörjde mitt dyónträns som börjat bli lite torrt efter att bara hängt. Känns som en bra lördag? Kanske inte. Min häst var som valigt söt idag. Blev varmt mitt på dagen, så jag fick gå ut och ta av dem täckena. Fast jag skulle hellre vilja att det blev kallt nu, så all mygg och knott förvinner! För shit vad mycket knott det var när jag var ute på kvällningen. Ush på dom! Äckliga djur.

Imorgon blir det nog lite markarbete för Chinos del. Jag rider nog fram honom och sedan hjälper jag Angelica lite. Funderar på at ta ut lite bommar. Vi får se vad det blir. Jag ska fundera lite. Blir väl update imorgon som vanligt, så får vi se vad det blev.

Min blogg förfaller snart. Har inget roligt att skriva om alls. Ska väl kika lite om jag hittar något roligt att skriva om imorgon. Vardagen är ju inte speciellt rolig den heller. Inte på hästfronten iallafall. Inte direkt annars heller.

Ett från början tråkigt inlägg ska jag göra lite roligt genom att ladda upp lite bilder på mig och Curre! Eftersom han har varit skadad under i princip hela tiden jag har haft den här bloggen, så har jag faktiskt inte laddat upp så mycket bilder på oss. Men nu ska det bli lite bilder :) Hoppas det upskattas. 

Den hästen är verkligen mitt allt. Den hästen är inte vilken häst som hellst, utan han är Cuwento! Den absolut personligaste häst jag någonsin mött. Den absolut bästa! Ingen är bättre än honom, INGEN!

De ni.  
Kommentarer
Postat av: Fanny

Älskar skimmlar. Det finaste som finns :D!

2009-09-20 @ 21:12:05
URL: http://fpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0