Dåligt, dåligt

Dressyrade med Chino idag som sagt, gick inte alls bra. Den där formen som började blir stadig i söndags var som bortblåst. Han ville antingen krulla ihop sig eller så slängde han upp skallen. Nötte på bra länge för att försöka få honom att slappna av, men det blev inte så lyckat. Tom i galoppen så kastade han upp huvudet vid minsta förhållning. När jag sedan travade av så lät jag honom komma ner i en lägre form, och det verkade han trivas bättre med.

Så vi går nog tillbaka ett snäpp och låter honom komma ner lite i formen. Var väl igentligen dumt av mig att träna på den här dressyrformen, men det kändes verkligen som att han var påväg att blir stadigare i söndags. Men, men. Det är inte svårare än att vi går tillbaka lite, och rider lite markarbetesform istället :) Han har en tendens att bli lite för låg, men vi får försöka hitta en lagom. Där han inte är för låg eller krullar ihop sig.

Hatar när det går dåligt, och jag har inte kännt att det gått riktigt bra på hur länge som hellst känns det som. Det gör mig inte särskillt taggad just nu. Vill få någon bra träning, men det är svårt när man inte har en häst man rider kontiunerligt. Men det är inte långt kvar nu. Snart så ska det blir bra! Hoppas jag.

Fixade iordning stallet lite snabbare idag, så vi hann upp och kika på Idol som vanligt!

Men nu tror jag faktiskt att jag måste gå och lägga mig. Skola imorgon, bara bild så det känns skönt iaf.

Ha det bra med er!
Kommentarer
Postat av: FannY

köpte min ponny för mer än ett år sen, då ryckte hon upp med huvudet hur mycket som hällst eller gick super fint men satt aldrig riktigt stadig. sen fick hon vila i ca 3 månader pga skada, när vi satt igång henne gick hon superfint :)

2009-09-18 @ 22:03:45
URL: http://fpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0