Äntligen på hästryggen, om än bara för en liten tur!

Red Chino idag faktiskt. Red ut en sväng och satte på gramanen ifall han skulle få damp vid stället där han fick det förut. Då bara sprang han ju baklänges och var allmänt istadig. Jag red förbi där idag och lådsades som inget. Han fnös lite och stannade och sket, annars gick han bara förbi. Duktig ponny :) Hoppas att han har slutat med de där att han ska vara rädd för allt nu.

För övrigt så gick turen bra. Blev ganska mörkt när vi var ute och red längs vägen. Men jag tyckte bara det var mysigt! Att rida där själv i mörkret när det blåste lite. Chino tyckte dock att det var lite läskigt. Flyttade undan jättebra för skänkeln gjorde han också! Han brukar gärna vilja skjuta ut bogen när man flyttar undan för höger skänkel, men idag var det bättre! Han flyttade hyfsat jämt för båda skänklarna. Mycket bra :)

Har studiedag imorgon, det känns skönt! Dock måste jag ägna den åt lite plugg som jag skjutit upp. Det enda jag har nu i pluggväg är typ Sammhällskunskap och Svenska, endå tycker jag skolan är sjukt jobbig? Konstigt det där. Får ta ett ryck och börja imorgon. Känns inte ett dugg lockande, men det måste göras.

Aja, det var väl det. Nu ska jag göra något annat innan det är sovdags snart :)

Ha det bra med er!


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; Jo men så tycker jag att man kan göra som du gjorde! :)

För att som du säger så litar du grymt mycket på din tränare och han/hon vet vad du vill ha, hur du rider och allting så så tycker jag allt att man kan göra :)

2009-09-22 @ 08:56:55
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0