Träning

Hoppade bana idag med Baloo, och det gick riktigt bra! Han var mer loss på marken och lättare att rida i form, bara man har lite ben så. Dock så är han fortfarande lite stel i sidorna och vill inte riktigt runda sig för inner skänkeln, vilket ledde till att jag var riktigt nära att slå i knäet i trästödet som vi swicha förbi ett ex antal gånger!

Hoppade fram på långsidan och en oxer, vilket gick bra. Vi prickade in rätt antal galoppsprång på långsidan varje gång :) Han har blivit duktig på att korta sig hästen. Hoppade sedan banan på en lite lägre höjd och det gick bra. Hoppade sedan ett varv till, på 1m kanske? Nått språng var möjligen lite högre, har ingen aning faktiskt.

Jag satte en bra galopp på segproppen och han hoppade kanon! Stora fina språng och jag hittade bra framåtlägen, vilket jag tycker är en bedrift på den hästen ;) Haha, men det känns som att det går framåt! Han kan fakstiskt korta sig nu och det märks när vi hoppar bana. Kan sätta ihop honom bättre nu, även om han inte är super reglerbar direkt. Men han var duktig idag! Frida tyckte också att det såg bra ut :) Satte på honom min magplatta, och faktiskt så hade det blivit nån repa i den. Duktig häst att lyfta på fötterna :)

Skönt med en bra träning, och att få hoppade en lite högre bana. Haha, med Curre är den banan superlåg men med Baloo så känns det ganska stort faktiskt ;) Men det var bra för mitt självförtroende. Att jag inte är så jävla dålig som jag ibland tror. Så blir det när jag tänker för mycket. Idag tänkte jag inte så mycket utan red bara!

Tänk på ingenting och fokusera!

Mitt nya motto.

Tittade på en film nyss, och hoppsan! Nu var klockan mycket. Aja, det blir nog sängen snart för min del.

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: caroline

Får jag fråga vad det är för skada? Har du fler hästar hemma du kan rida?

ha en bra dag:)

2009-10-07 @ 16:00:00
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Haha, ja de va lite lustigt, fränt att du kände de på dig :P

Ja jag såg bitvis av longering och böjprov.

Jag ska vara där varannan vecka i några veckor till.

2009-10-07 @ 22:05:56
URL: http://newtonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0