Tävling

Idag var det då tävling i Storvik för Angelica och Chino. Det gick ganska bra faktiskt! Tävlingen höll till i ridhus, och det känndes ganska skönt med tanke på hur det regnade. Fick täcka Chino ordentligt så han inte blav kall, stod med Back on Track ryggvärmare före och i mellan klasserna. Så han var varm och go på ryggen :) Det var dock inte jag. Frös som sjutton, brrr. Regnigt höstväder gillar vi inte!

Första klassen var en LD CR. Det såg riktigt fint ut på framhoppningen och även på banan. Chino såg pigg och glad ut. Blev en säker nolla och rosett i tränset! Duktig syster och duktig ponny :) Väldigt roligt för henne med tanke på hur det gick sist dom tävlade, men Chino såg ut att vara betydligt mer taggad idag :)

Till LCn såg det också fint ut. Dom gick in på banan, Chino blev supertaggad och ville iväg. Angelica tog en förhållning och Chino svarade med att hoppa rakt upp i luften, såna där trevliga bakutsparkar som han kan göra. Angelica åkte av och jag var helt säker på att dom blev uteslutna. Men eftersom det var före start så var det bara att hoppa upp igen. Ärlig talat så har jag aldrig varit med om att någon har åkt av före startlinjen, men man får tydligen fortsätta. Har faktiskt inte tänkt på det där ;)

I alla fall så hoppade hon upp och fortsatte. Det såg säkert ut och dom nollade grunden. Såg fint ut även i omhoppningen, men när dom vänder upp mot nästa sista så glömmer Angelica att räta ut honom och det blev ett stopp. Tog om det sen och dom hoppade de resterade två hindren felfritt.

Som ni hör i filmen så kommenterar jag vid stoppet, och det var av den enkla anledningen att jag sa åt henne extra när vi gick banan att hon skulle hålla ut ordentligt i just den svängen. Det var precis en likadan sväng som det blev ett stopp på i ockelbo, och så gör hon likadant! Haha, det var därför. Men ignorera det, fy vad fult det låter! Haha. Jag låter värsta elak. Men jag blev bara lite trött ;)

När vi sedan kollade på filmen sen så såg vi ju att stoppet igentligen berodde på att hon inte rätade ut honom ordentligt, utan fortsatte nästan som på en volt. Stackars Chino visste väl inte riktigt vad hon ville ;) Men det såg för övrigt fint ut idag. Det mest positiva var att vi hade gamla vanliga Chino idag! Han var pigg och framåt, öronen pekade rakt fram och han såg ut att tycka att det var superskoj att hoppa :) Det var väldigt positivt!

Filmer från dagen! Ingorera min kommentar bara ;)

LDnLCnHa det bra med er, nu ska jag fixa lite inför imogon. Skola som vanligt.


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har ramlat av innan starten ;) Min b-ponny som jag hade då började bocka när jag fattade galopp och jag flög som en vante :P

2009-12-16 @ 22:32:41
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0