Tävling

Dagen har spenderats på tävling, Lokal ponnyhoppning på GRS för syster och Chino. Det gick bra för dom! En fin och felfri runda i LDn, i LCn blev det ett litet pet på sista i omhoppningen! Hon glömde en förhållning, Chino kom lite nära och peta frambommen på oxern. Det var inte mycket han peta med, men vi är ändå nöjda med ponnyn. För huvudsaken är att han sköter sig, och nu på sistonde har han verkligen skött sig kanon :) Öronen pekar framåt och han ser ut att tycka det är skitkul!

Sen måste jag också berömma min syster som har blivit mycket duktigare. Hon har helt enkelt hittat ridningen och Chino har börjat lita mer på henne och tycker nu att det är kul igen :) Väldigt roligt! Lite synd på petet i LCn bara, för hade dom varit felfria hade dom blivit fyra. Dessutom så låg dom fyra främsta på samma sekund, så det var nära en vinst ;) Men det är sånt som händer. Huvudsaken att rundorna var fina! Och det var dom också :)

Gick en promenad mer Curre sen på kvällen, han var duktig och gick snällt. Lite seg, men hellre det än att han hoppar runt. Eddie fick en välförtjänt vilodag. Har faktiskt pluggat lite på kvällen också! Jag som nästan är pluggrädd. Så fort jag tänker på vad jag måste göra så blir jag rädd.. Haha ;)

Tänkte eventuellt ladda upp filmerna från idag på youtube och lägga in dom här, är det något som ni skulle vilja se? isåfall så gör jag det imorgon :)

Ska kika runt lite, sedan blir det sovdags för min del.

Ha det bra!
Angelica och Chino efter KM vinsten i onsdags :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0