Svar till Rebecca


rebeccakecia
Stigbyglarna du rekomenderade, varför var de bra? Hade du ett fastare grepp? Och så var det lättare att fånga upp stigbygeln om man tappade den?
Har tänkt mig att köpa nya nämnligen, jag tappar mina stigbyglar något fruktansvärt det är så irriterande...
Mvh rebecca

Svar: Antar att du menar Sprenger bow Balace?


Sprenger Bow Balance

Jag älskar verkligen dessa stigbyglar! Köpte dom i början av 2007, och stigbygelplattorna har inte ens blivit utnötta trots daglig användning. Min syster köpte faktiskt likadana iår eftersom dom var så bra, och även hon är nöjd med stigbyglarna! :)

Faktiskt så köpte jag dessa just för att jag hade samma problem, jag tappade stigbyglarna. Efter att jag tappat stigbyglarna några tävlingar så provade jag olika stigbygelplattor på mina dåvarande stigbyglar som var ett par "feik sprenger", alltså med bara ett gångjärn och gummi över. Provade även med stålplattor. Men sen beslutade jag mig för att köpa ett par sprenger. Fick då syn på denna modell, som var aldeles ny då. Det blev ett par sånna och efter det har jag aldrig tappat stigbyglarna på tävling igen! Händer ytterst sällan numer :) Men "glider" aldrig ur dom.

Dels så är fotplattan bredare än på vanliga stigbyglar, och sen så är den i två oliaka sorters gummi. Kommer inte ihåg exakt, men det blå eller svarta är´mjukare, och det andra hårdare. Just för att man ska få ett bättre grepp. Sen är själva stigbygeln som ett S, just för att man ska kunna fånga dom bättre om man tappar. Fakiskt så vet jag inte hur bra detta  funkar, eftersom jag nästan aldrig har tappat dom ;) Sen så är dom ju såklart vickbara, vilket är skonsamt för bla. knäna. Vet själv när jag ridit mycket i andra stigbyglar att jag just får ont i knäna.

Så jag kan varmt rekomendera dessa stigbyglar! Har haft dom i snart tre år, och köpte dom av samma andledning som du. Kan inte säga annat än att jag är supenöjd med dom! Hoppas du hittar en bra lösning på problemet :) Nya stigbylar kan faktiskt vara skillnaden ;)


Kommentarer
Postat av: Evelina:D

vart kan man köpa såna där stigbyglar? måste försöka köpa ett par,de är så underbart bra:)

2009-11-01 @ 10:00:40
URL: http://evelinabohlin.blogg.se/
Postat av: rebeccakecia

Tackar, då ska jag ta och köpa mig ett par! :DMvh rebecca.

2009-11-01 @ 13:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0