Knasig Curre

Promenerade med Curre på kvällen. Han var knasig! Dom senaste gångerna så har man fått släpa med sig honom på bortvägen, och gå på ordentligt på hemvägen. Nu var det tvärtom! Gick bra på bortvägen men hem så ville han inte gå. Stannade och var hur seg som hellst. Han kanske fattar att dessa promenader är hans enda utevistelse just nu? Han fick stanna och beta en liten stund, det tror jag han tyckte om. Söthästen min<3

Vanligtvis så brukar jag först gå ut med Curre, och efter kanske 10min så brukar Angelica rida iväg. Då brukar det vara lungt när vi sedan kommer tillbaka. Ingen bråkig Curre när Chino försvinner, tror han inte riktigt fattar att Chino är borta när vi kommer tillbaka ;) Men idag så hade inte Angelica ridit iväg när vi kom tillbaka, och när Chino sedan förvinner så gnäggar och har han sig! Fast om Chino är borta när vi kommer in, då bryr han sig inte. Knasiga hästar ;)

Har lite smått börjat packa och kolla igenom kläder tills jag åker till Björklinge på Onsdag. Kan vara bra att man har lite koll ;)

Nej, nu ska jag sova :)

Ha det bra!


Min bästa vän<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

ny header ser jag, snyggt :)

2009-10-13 @ 20:40:22
URL: http://newtonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0