Hemma igen, vilket betyder uppdatering igen!

Tänkte faktiskt ta och skriva lite om hur vi haft det på Westgate Farm, har ju varit där från onsdag kväll till söndag kväll. Elin och jag skötte hela gården själv, ca 40 hästar. Men då går en hel del på lösdrift, alltså om jag inte räknat galet så hade vi hant om 18 hästar som står på box. 18 boxar som ska mockas varje dag. Så mina tre här hemma är inte så farligt ;)

Första dagarna hade vi inte så stor koll, så vi var ganska sega. Det blöta pissvädret gjorde ju inte saken bättre. Men sen kom rutinerna och vi var snabbare :) Men att sköta allt är verkligen inte något slapp jobb! Det ska mockas, ströas, fodras, in och ut ur skrittmaskinen, på och av med täcken, in och ut ur hagen, ridas, longeras mm. Så det är ganska mycket att göra. Men trots det så har det varit väldigt roligt! Vi hade mycket roligt Elin och jag! Bara vi som fattar, så går inte in på det ;) Haha!

Har fått rida en del också! Mellan 4-5 stycken om dan. Jag som inte är så van kan lova att det känns i mina knän nu. Har inte tänkt på det förut, men just i knäna känns det! Longerat över cavaletti har jag också gjort. Innan jag var hos John och Karro så kunde jag inte longera särskillt bra, men nu funkar det hyfsat bra faktiskt! :) Inte så svårt när man kommer på hur man ska göra ;)

Så jag har haft det bra där nere! Trivs igentligen väldigt bra med att jobba med hästar. Jobba hos någon riktigt duktigt och sedan ha en egen gård. Det vore ju drömmen!

Idag har jag pussat lite på Curre och fixat i stallet. Tvättat alla stall/rid kläderna. Känner mig trött och matt efter dessa dagar så funderer på att sova ganska så snart. Hade varit skönt att sova ut, men man har ju skolan. Fast nästa vecka har vi ju höstlov, dessutom är vi ledig på fredag. Så jag klarar mig nog.

Men nu ska jag avsluta detta inlägg, kommer att bli mer uppdatering nu när jag är hemma :)

Ha det bra!
Saknar att sitta på din rygg

~Cuwento~


Kommentarer
Postat av: Moa L

Du får nog ont när du vinklar foten så tårna pekar rakt fram, alltså korrekt position. Den smärtan är bara bra eftersom foten ju ska peka så! Får ont efter bara en häst jag :P Kram

2009-10-20 @ 18:04:07
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

Just nu har jag en tävling i min blogg där du kan vinna priser så som biljetter till Göteborg Horse Show, Schabrak, sadelöverdrag och andra fina priser!Var gärna med och tävla! Det är väldigt enkelt att vinna priserna!http://stockholmsjenna.blogg.se/2009/october/tavling-med-fina-priser.html2009-10-20 @ 23:03:13
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: isabella

måste bara säga att guuh vilken fin häst, skimmlar är så fina, nästa häst jag köper får bli en skimmel om jag har tur =)

2009-10-22 @ 21:44:54
URL: http://isabellaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0