Första passet med Eddie

Dagen började med att kliva upp runt nio, mamma gick en sväng med Curre medan jag mockade åt honom. Hovslagaren kom sedan och skodde Eddie, det gick bra :) Sedan var det dax att släppa ihop Chino och honom! Gick runt och visade hagen lite, och släppte dom sedan. Sprang runt lite och började sedan äta! Skönt att det inte blev så mycket mer än så :)

Senare på dagen så drygade Chino lite med Eddie, precis som han brukar göra med Tyson. Det vill säga står och biter och tjafsar eller vad jag ska kalla det. Han var väldigt dryg ialla fall ;) Men över lag så gick dom bra ihop! Får hoppas att det håller i sig :)

Red upp till banan idag, för att känna lite på Eddie. Det var mörkt och lite läskigt tyckte han, speciellt vedhögen på sidan av banan. Men vi red förbi några gånger så gick det bra :) Kännde bara på honom lite idag. Krävde inget utan försökte bara hitta knapparna lite. Men han kändes fin :) Den här hästen får man verkligen rida med alla andra hjälper utom handen! Man behöver bara ha en väldigt stilla och mjuk hand. Känns väldigt skönt då jag har ridit ganska många hästar som varit hård i handen. 

Skulle sedan gå en sväng med Curre, men det blev bara en liten kortis. En kviga hade smitit, så medan dom föste in den så gick vi åt andra hållet. Där det var möörkt. Men han fick i alla fall bli pysslad med och röra lite på sig :) Myste med honom i boxen på dan, han är så söt min häst! Hur det än blir så är han alltid nummer ett för mig. Han är helt fantastiskt! Min andra hälft. Tänk att man kan känna så för ett djur :) Curre stjärnan<3

Kommer snart ett inlägg med lite bilder från dagen, sedan ska jag skriva ut en periodmålsättning till specialidrotten innan det blir sovdags :)

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0