Första dagen med Entiego

Ja, idag har det varit en bra dag :) Åkte först in till Gävle vid tio-tiden, då vi skulle hämta min nya pålle som kom med lastbil! Vi lastade ur honom och in i vår transport. Han var jättecool, inget trams alls :)

Eftersom det var första dagen så fick han stå inne med Curre. Även när han kom in i stallet så bara klev han in och började äta av höet. Curre tyckte det var väldigt intressant med en ny häst, och stod och tittade och luktade i luften ett bra tag ;)

Tog in Chino sedan, Tyson har nu flyttat lite längre upp i byn. Han ska gå där med en liten shettis tills fixat stallet :) "Eddie" (blir hans smeknamn ;)) och Chino nosade lite på varann och dom verkar komma bra överrens :) Även Curre verkar gilla honom, och Curre som brukar kunna kaxa upp sig. Med Eddie är bara söt och nyfiken, stod till och med och kliade Curre när han stod i stallgången! Skönt att dom verkar trivas, och att Eddie inte är någon "högrangig" häst :)

Eftersom han stod inne idag så fick han och Chino skritta ut en liten sväng. Hann bli ganska mörkt, men Eddie klev på med stora steg först. Skrittade och travade lite. Inget tittig, utan bara lite nyfiken. Han skötte sig bra med andra ord :)

Nu ska jag nog kika lite på tv tror jag faktiskt, skriver ju detta inlägget ovanligt tidigt idag ;) Blir eventuellt fler bilder på Eddie imorgon!

Ha det bra!

 


Kommentarer
Postat av: Josefine - hästblogg

Va roligt med ny häst, hoppas det kommer gå bra:) Vad är det för någon?

2009-10-22 @ 22:59:30
URL: http://jsohlman.blogg.se/
Postat av: Elin

Fin blogg, kul med ny häst :)

2009-10-23 @ 12:53:51
URL: http://elinpamlin.blogg.se/
Postat av: Therese

Lycka till med din nya häst :D

2009-10-23 @ 14:05:24
URL: http://hobbyryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0