En vecka med Eddie idag!

Red ut en sväng med Eddie idag, och han var superfin! Första delen av turen var han lite spänd där vi gick i mörkret, jobbade honom i lite skänkelvikning och öppna/sluta efter vägen vilket han gjorde superbra! Han är himla enkel och rolig att flytta :) Jobbade honom sedan på en volt några varv åt båda hållen och han var verkligen jättefin även där!

Jobbade vidare med att flytta honom på hemvägen och i sista traven kom han ner och var superfin, flyttade honom även i traven vilket han gjorde kanon. Han var helt enkelt väldigt rolig att rida idag!! Fina Eddie :D Känns så roligt att det går framåt redan nu, ska bli roligt att se framstegen i hoppningen och markarbetet framöver :)

Gick en promenad med Curre innan jag red Eddie nu på kvällen, han var duktig. Dampade loss bara en gång, det var bra! Måste faktiskt erkänna att jag blivit mycket säkrare i hanteringen efter att jag jobbat hos John och Karro.

Har ju bland annat lett Toppe (hingsten) på tävling, till och från hagen/skrittmaskinen, och han kan ju få lite ryck ibland. Så nu har jag faktiskt inga problem alls med att leda Curre, och då kan han vara riktigt jävlig ibland. Är inte ett dugg rädd, och hanterar det på ett bättre sätt nu. Förut ville jag hellre att mamma tog honom när han började ställa sig på bakbenen och snurra runt, eller hoppa upp i luften och bocka ;)

Idag har faktiskt Eddie bott hos oss en vecka! De ni :)

Ska kika in bloglovin och facebook nu hade jag väl tänkt :)

Ha det bra!


Fina Eddie!


Kommentarer
Postat av: elin

svar;

ja, valbo ridsport var lite tråkig... fast dom hade ganska mkt rea just nu :-) och tanten som jobbade där var ju trevlig ;-) hahahaha

men ryttarstugan var verkligen myyyyysigt! :-D

du kan väl höra av dig om du vet att dom har mycket rea där någongång? ;-)

2009-10-29 @ 23:50:09
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: elin

svar;

tack, vad snällt!

jag måste bara säga att jag tycker att din nya häst är såååå fin! :-)

ska din syster tävla i rättvik i helgen? :-)

2009-10-30 @ 00:41:41
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: Warnmark -bloggen för dig och din häst

Jag har också tänkt på det. Undrar verkligen var skillnaden mellan dom runt 1000 lappen och de runt 300:- är. Något måste det ju vara men hade velat veta vad... Men du gör helt rätt, märks fortfarande att du verkligen älskar honom :). Många tröttar ju på hästen när den är skadad och så får den bara stå, men inte du =)

2009-10-30 @ 09:59:21
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: mathila

fin blogg!

2009-10-30 @ 12:04:27
URL: http://dressyryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0