Duktig Chino!

Dagen har väl varit ganska vanlig idag kan jag tycka. Mamma prommenerade med Curre på morgonen, medan jag mockade. Fixade klart i stallet och sedan gjorde jag inte så mycket mer.

Promenerade Curre 20min på kvällen. Han var väldigt duktig måste jag säga! Han har varit lite dryg dom senaste gångerna, men idag gick han snällt och prydligt :) Blev bara något litet ryck, men det var bara lite busighet och inte så farligt. Angelica ville att jag skulle rida Chino, för att känna på honom. Så jag gjorde det.

Jobbade honom lite på banan och han var väldigt fin! Tänkte på att vara väldigt mjuk i handen och lät honom gå i en lite lägre form. Efter ett tag så kändes formen betydligt stadigare och han hade en riktigt bra energi. Märkte det tydligt när vi sedan galopperade. Fick en mycket jämnare takt.

Jobbade lite skänkelvikning vilket han gjorde bra! Dom är inte perfekta men klart mycket bättre än för nån månad sedan. Blev även lite förvänd galopp och det gjorde han väldigt bra. Jobbade honom ca 35min och sedan var jag nöjd! Han gick så fint att det kändes bra att sluta där. Han skulle ändå inte gå så hårt idag, men det känns ändå skönt att jag inte behöver jobba honom så länge innan han lossnat :) Så jag är nöjd med ponnyn!

Klockan är nu väldigt mycket och känner att jag borde hoppa i säng. Det är nog klokt.

Ha det bra med er!


Kommentarer
Postat av: Elin

Snygg design ! :)

2009-10-12 @ 15:31:59
URL: http://iilan.blogg.se/
Postat av: Evelina:D

du skulle inte kunna göra en sån där header åt mej?<3

2009-10-12 @ 16:15:33
URL: http://evelinabohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0