Roligt besked och tandläkar besök för Chino

Ja, idag har det väl inte hänt så mycket. Eller, jo! Nästa onsdag-söndag så åker jag och Elin ner till Björklinge och westgate farm! Om jag säger John Hickey så vet nog de flesta vilken gård jag menar ;) Dom ska till Finland och tävla, så jag och Elin kommer att sköta gården själva! Med 40 hästar eller vad det är. Fast alla står ju inte på stall. Ska bli roligt i alla fall :) Jag som inte har så mycket att göra, där nere får man mycket att göra! Ja, det var väl det roligaste idag, att jag fick reda på något kul ;)

Skolan var väl ok, hade ett långt hål mellan Samhällskunskapen och Svenskan. Prommenerade Curre 20min på kvällningen, han står ju som sagt på boxvila nu. Han var duktig, gjorde bara något litet ryck :) Men försökte inte slita sig, vilket jag tycker var duktigt då det blåste ganska mycket.

Chino var till tandläkaren idag och tur var väl det. Hans tänder har nog inte blivit kollade på ett bra tag. Han fick dom fixade och ska tillbaka om tre månader. Så där har vi kanska förklaringen till varför han varit som han varit. Dom hade tydligen fått ge han så mycket lugnande att han blev alldeles loj! Haha, dom fick sötta honom när han skulle till boxen. Han fick det eftersom tänderna var var tvugna att fixas så pass mycker, eller jag var inte med så jag vet inte så mycket. Men det var bra att han blev kollad I alla fall :)

Nej, nu ska jag inte babbla på så det blir ett långt inlägg. Blir bara jobbigt att läsa.

Förresten, vad vill ni läsare att jag skriver mer om? Vill ni se mer bilder? Frågestund som alla andra bloggar har? Hitta på något skoj! 

Nu ska jag kika lite på Tv tror jag faktiskt :)

Ha det bra!'
Curre och jag i vintras. Vi är inne i Oktober nu, inte så fasligt långt tills snön kommer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0