Onsdag, en väldigt bra onsdag faktiskt!

Red Eddie på morgonen idag, första gången vi var ute själva eftersom Angelica skulle hoppa KM på kvällen. Det gick bra, han brydde sig inte ett dugg om att han fick gå ut själv! Så det var skönt :) Jobbade honom lite på banan. Han jobbade bra bitvis, riktigt fin ett tag :) Det bästa av allt var nog att galoppfattningarna satt som ett smäck!

Haha, skulle visa mamma hur han var och så gör han dom hur enkelt som hellst. Började med att fatta ur ett hörn för att göra det enklare, och det tog han direkt. Sedan på rakt spår, lika enkelt! Tror att han inte har fattat vad jag menat förut, men fått kläm på det nu :) Tog ut en litet kubhinder och skuttade, det tyckte Eddie var mycket roligt! Haha, full rulle. Han backar inte av riktigt, så med lite mer markarbete så kommer han nog bli fin hoppas jag :)

Kunde ta ut Curre och mocka och fixa med honom idag medan dom andra hästarna var ute. Det är ett framsteg då han varit så orolig när dom andra varit ute. Duktig Curre!

Nu på kvällen har det varit KM i hoppning för Angelica och Chino. Chino ponnyn var gryymt pigg! Han sprang på som sjutton, men rädd om sig som han är så var dom felfria. Klassen gick i LC+5, så LB höjd i omhoppningen. Tre till omhoppning och Angelica red sist. Lisette gjorde en jättesnabb omhoppning som vi trodde skulle bli väldigt svår att slå. 

Precis innan Chino skulle in på banan så satte han igång en hel rad rodeobockningar men syrran hon satt kvar! In på banan och dom gjorde en snabb och rytmisk omhoppning. Vi trodde verkligen inte att hon var snabbare än Lisette, men det var dom! Klubbmästare 2009 för privatponny, det var ju roligt för henne! Så som Chino gick i sommras så är det verkligen roligt för henne att det går bra nu :) Får hoppas att det håller i sig bara! 


Angelica Sroka, Klubbmästare för privatponny 2009.


Jag vet att jag är sämt på att fota inomhus ;) Haha, behöver lära mig dom manuella inställningarna lite bättre!

Ska kika lite på bloglovin och bdb nu hade jag väl tänkt :) Sedan soova.

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

kul med en till hästblogg :)

passa på och gå in i min blogg och tävla :D

2009-10-28 @ 23:17:04
URL: http://www.stallrr.se
Postat av: Rosa

Vad roligt! :D Hälsa henne jättegrattis från mig, jag beter mig förbannat illa när det inte går som jag vill... Det är surt att Jessie slog mig med 24 hundradelar (om det nu heter så .. lite var det iaf)... Så det är lika bra att jag gömmer mig (:

2009-10-28 @ 23:18:21
URL: http://enrosagnu.blogg.se/
Postat av: Warnmark -bloggen för dig och din hästHaha, dom hade grymt snygga träns jag hade kunnat tänka mig xD. Jag undrar vad det var för några :o

2009-10-29 @ 10:09:03
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Elin

Grattis, vad roligt! :D Hälsa dem att de var duktiga! :)Skoj med dina pojkar också! :D

2009-10-29 @ 12:50:11
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0