Sthlm idag

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår, men jag var så väldigt trött. Satt för övrigt inte mycket vid datorn igår heller! Jobbade i alla fall Eddie på banan, det gick bra. Han fick jobba på ett tag och bitvis var han riktigt fin.

Det är väl mest galoppfattningarna som måste bli bättre då han springer in i dom nu. Så det ska vi lägga mycket vikt på! Funderar på om det är jag som gör fel, för jag kommer ihåg att Curre va svår i början också. Då sa Pernilla att dom fattar galopp lite annorlunda utomlands, men jag vet inte. Vi får nöta på med det :)

Har varit till stockholm idag. Var bland annat in till Stockholms Ridsport. Inhandlade nytt Glycosamin till Curre (andra burken nu), en mjuk borste till Eddie och ett par Rockl vinterhandskar :)

Red ut en sväng sen när vi kom hem. Eddie var lite spänd, men slappnade av och gick jättefint när jag jobbade honom på en volt vid en vägkorsning. Flyttade honom lite längs vägen, där var han jättefin! Han är verkligen jättelätt att flytta, bara lite lätta hjälper behövs! Galoppfattnigarna var inte så bra idag heller, så ska lägga mer vikt på det imorgon hade jag tänkt. men han var duktig idag :)


Har inte orkat ta några egna bilder, så detta får duga.

*Roeckl vinterhanskar. Lite lustigt material, men väldigt strechiga och mjuka! 298kr.
*Mjuk borste från Equalityline, 169kr.
*Glucosamin (ingen bild), dyrt som satan då bruken räcker knappt en månad! Men gör det att han kan bli bättre så är det värt det. Runt 500kr, minns inte.

Det var väl det som blev inhandlat. Gick runt ett tag och spanade in lite fint, för där har dom just mycket fint!

Men nu ska jag kika lite på bdb, bloglovin och facebook tror jag faktiskt :)

Ha det bra!

 


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Har glucosamin till båda ponnysarna och det är verkligen inte roliga pengar. Men ett tips är att kolla in hööks hemsida. Köpte ett kilo i tisdags för drygt 500:- och till en stor häst ska det räcka i 100 dagar ;o. Alltid värt att testa :)

2009-10-29 @ 13:23:17
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0