Lördag

Började med att gå en 20min promenad med Curre, trots min "knarrande" hälsena. Tror inte jag har nämnt det tidigare, men efter att jag var nere i Björklinge och red/jobbade i stallet betydligt mer än vad jag är van vid så pajjade hälsenen ;) Men det börjar bli bättre, även om det känns lite läskigt. Curre var i alla fall snäll att gå med, det var bra :)

Red ut en sväng med Eddie tillsamans med syster och Chino. Bara en lugn liten sväng så han får se sig omkring och bli van :) Var duktig och gick först  över läskig bro med ån under! Släppte sedan ut dom när vi kom hem, fixade och mockade stallet. Ströade upp ordentligt med halm åt dom!

Gick sedan en 20min promenad med Curre på kvällen. Han fick nått ryck, men överlag så var han snäll.

Blir nog så att vi delar på Chino och Eddie, då Chino är riktigt dryg på honom! Chino tjafsar och försöker bita, och Eddie blir bara mer och mer irriterad. Idag stod dom till och med på bakbenen, Chino kickade sedan när dom galopperade iväg.

Vill inte riskera att det smäller, usch! Inte en till skadad häst tack. Chino och Tyson gick bra ihop, men han var hårdare mot Chino och lät honom inte hålla på. Synd att Chino ska vara en sån dryg bitchponny, men inte så mycket att göra åt.

Sen så har jag faktiskt hittat några bilder på Eddies pappa och farfar :)

Edgar, Entiegos far.

Espri, Entiegos farfar.

Alltid kul att söka på stammen och hitta bilder. Tycker faktiskt att Eddie både är lik pappa och farfar :)

Sen måste ni ju faktiskt kolla in det här!

(Klickbar bild)

Curres farfar Darco :)

Men nu ska jag faktiskt ta och göra lite annat.

Ha det bra!
 

Kommentarer
Postat av: N

Jättefin blogg, snälla, skulle du kunna rösta på Black Jack till årets häst? Gå in på den här länken, http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162 å sök på Black Jack. Dt skulle betyda mkt :) <3

2009-10-25 @ 08:08:05
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0