Duktig syster och Chino

Har inte gjort mycket alls i skolan idag faktiskt. Har profilvecka, så vi jobbar med projektarbetet. Har bytt nu och skrev en ny projektplan. Ska söka lite fakta och så imorgon :)

Mamma gick med Curre idag, med inspänning eftersom hn varit så tokig. Inte mycket inspännd alls, men det funkade bra och han hade skötte sig! Inte så roligt när han börjar hoppa omkring.

Åkte sedan till Ockelbo, Angelica skulle träna. Dom hoppade för WJ och det såg fint ut! Hoppade en linje med ett litet hinder, ett galoppsprång räcke och två galoppsprång räcke. Dom sista gångerna så låg sista räcket på 120, det hoppade ponnyn galant. Resten hoppade dom väl på 1m kanske :) Det var roligt att se honom hoppa lite högre, för då börjar man se hans teknik! Han hoppar verkligen grymt smidigt med både fina framben och bekben :) Fin ponny!

Måste ju även berätta att dom tävlade i Svärdsjö i Lördags, då jag var nere i Björklinge. Dom hade för dålig galopp i LDn så han peta ett. Han som aldrig river, har rivit 3 ggr på tävling iår ;) Men det är sånt som händer.

Till LCn satte hon igång galoppen och han hoppade super! Dom gjorde en snäv omhoppning med flyt i värje sväng och det ledde till seger! Angelica och Chinos andra seger nu :) Var väl en 6-7 placerade så det var ingen liten skitävling. Väldigt roligt, såklart var ju jag inte med ;) Men jag har sett film, och det såg fint ut!

Funderar på att krypa ner i min säng och sova nu. Känns som en bra idé.

Ha det bra!


Efter vinsten i Högbo i vintras


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Fin bild :)

2009-10-28 @ 18:59:17
URL: http://jennifersumar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0