Fredag

Åkte med 11 bussen från Järbo idag, började 11.40. Hade bara bild. Fortsatte att "pilla" med min bild, dvs måla små bokstäver som tar sin lilla tid. Elin tycker att jag är duktig på att pilla. haha. Gjorde klart mitt kollage som jag gjort i ps förut, ska publiceras imorgon. Tog sedan halv tre bussen hem.

Angelica red Chino på banan och jag hjälpte lite. Red mycket övergångar. Han såg lite orolig ut i munnen, men kom ner och jobbade fint stundvis. Ska in och kolla tänderna på honom nästa vecka, så vi får se om det är något som är fel. Gjorde sedan övningen på bilden nedan, klockan. Angelica började med att rida över en bom, sedan två, tre och över alla fyra. Tre galoppsprång mellan varje bom, funkade riktigt bra :) Fick rida några extra varv i höger, men överlag så gjorde dom det bra! Såg enkelt ut :)

Hann inte se hela Idol, då vi blev lite sena in från stallet. Men såg de flesta i alla fall.
Börjar känna mig trött nu och ska nog sova. Blev ett kort inlägg idag, men ett desto längre här nedan ;) Haha.

Ha det bra med er!


Kommentarer
Postat av: Patricia

oh kul med en bloggare från grannbyn! ;)Dessutom med fokus på häst =)Här får man allt hålla ett öga! Hoppas du får en toppen dag!

2009-10-03 @ 10:32:45
URL: http://rallybabe.blogg.se/
Postat av: Elin

Mycket duktig på att pilla! :)

2009-10-03 @ 12:33:16
URL: http://iilan.blogg.se/
Postat av: Rosa

Just det! jag har helt glömt bort att skicka bilder till dig så att du kunde göra en namnskylt åt Monithor till mig... Mitt minne..sv: det där när folk inte står för vad de tycker gör mig så irriterad, vågar man inte stå för det, tycker man verkligen så då?

2009-10-03 @ 22:55:59
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0