Vattenpölar, farliga?

Red ut en liten sväng med Eddie, tog det bara lite lugnt eftersom vi tränade igår. Han var väldigt fin, och när han väl slappnade av så jobbade han väldigt bra! Tänkte själv på att vara väldigt avspänd och mjuk i min ridning, då hittar jag en bättre känsla och Eddie blir mer avspänd. I sista traven jobbade han väldigt fint! I en låg och avspänd form :) Sidvärtsrörelserna gjorde han väldigt bra idag också.

Något som är lite roligt med Eddie är att han är rädd för vattenpölar! Eller sånna där gropar i grusvägen som blir fyllda med vatten, potthål brukar pappa kalla dom ;) Men när man kommer travande i mörkret och gatulyserna blänker i vattnet så håller Eddie på att skita ner sig! Varje gång, haha. Tror att han inte är så van att ridas ut. Måste även berätta att han helt slutat att dumma sig när man rider ut, han har inte gjort något alls dom senaste gångerna :) Måste ha varit nån testgrej han fick för sig.

Nationella provet i Svenska idag gick ganska bra, satt bara 2,5 tim. Tyckte dock inte att jag srev så bra, men men. Det är avklarat i alla fall :) Går sent imorgon bara för att vi har special idrotts möte, så jag har 3 (!) timmars håltimme... Värdelöst tycker jag.

Men nu ska jag göra lite annat :)

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; Jo dom brukar vara här runtomkring också på tävlingar osv. Men har inte direkt haft lust att köpa något där, haha xD

2009-11-19 @ 12:11:14
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: cathie

Haha det där med vatten och hästar är roligt, min gillar varken lera eller vattenpölar :P

2009-11-19 @ 16:58:20
URL: http://cathie.se
Postat av: Moa L

De brukar vara rädda för speglingen, inte själva vattnet. Dessutom har de ju ingen aning om hur djupt det är :P

2009-11-19 @ 19:29:51
Postat av: Tove's hästblogg

Vilken fin blogg med fina hästar :)

2009-11-19 @ 20:12:41
URL: http://sunnysolvej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0