Träning

Blev inget inlägg igår, för jag satt faktiskt och pluggade när jag kom hem! Eller jag skrev på mitt tal som ska vara klart till idag. Varför börjar man kvällen innan? Det är en bra fråga. Men jag har 1,5 tim innan min lektion börjar idag, så nu är den klar, PMet också. Duktigt av mig ;)

Igår var det då träning med Eddie, han var jätteduktig! Är så stolt över honom, för han utvecklas för varje träning :) Vi trimmade först över upphöjda bommar, hoppade en kombenation, två smalhinder och en studs på böjd spår. Travbommarna tyckte Eddie var lite jobbigt, likaså studsen. Men han jobbade på bra! Försöker hela tiden, och tillslut blev det bra :)

Satte sedan ihop allt till en bana, och den gick bra. Han hoppade smalhindret med plast under och han hoppade det svarta planket trots att det var lite läskigt. Håller man honom rak och lägger på ben och ber honom att hoppa, då hoppar han också. Lite högre bara ;) Hoppade kombenationen lite högre, 1-1,10? vet faktiskt inte. han hoppade den bra, tog i lite mera! Har mest hoppat smått med honom, så det var kul att känna hans språng. Fick en bra anridning också tycker jag, min känsla jag hade på Curre börjar komma fram lite. Han har trots all lärt mig otroligt mycket på honom, min Currepojk :)

Något annat som var positivt är att Eddie blir mer och mer van vid att åka. I börjar var han orolig och ville vända när vi lastat på honom, för att han var rädd att Chino inte skulle gå på. När vi tränade så var han spänd och kollade på allt annat, skulle hela tiden hålla koll på Chino. Nu, efter fyra gånger så står han snällt när vi lastat honom, är avslappnad från början (lite pigg bara, hoppa är ju kul!) och bryr sig inte så mycket om Chino. Det är mycket positivt tycker jag! I och med att han är mer avslappnad så var formen stadig och fin :)

Men nu måste jag dra på lektion!

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0