Träning

Träning med Eddie idag, han var duktig :) Lite spänd när vi red fram dock, så han var inte lika avspänd och fin i formen som han brukar vara. Men han jobbade bra, det var bara en sån där detalj som man känner. Vi hade markarbeteshoppning, mycket studs, serier och lite klurigheter. Sånt som är perfekt för Eddie :)

Bara på dom här tre gångerna han har varit på träning så märker man verkligen skillnad! Som Frida sa, han får rutin och.blir bättre för varje språng han gör. Man känner det verkligen också! Han har väldigt lite rutin i hoppningen, förstår inte riktigt det här med studs, bommar, svängar, komma tillbaka efter hindren osv. Men han är positiv och försöker hela tiden :)

Frida tyckte också att han såg stadigare ut i fomen, vilket måste betyda att jag gör ett bra jobb med honom hemma. Det var verkligen kul att höra! För jag brukar försöka att vara noga hemma, så det var kul att det jag gör är rätt :)

Mamma/pappa filmade lite, så eventuellt imorgon så lägger jag upp filmerna. Dom är inte jättebra (mina föräldrar är inte bäst på att filma direkt, brukar vara Angelica som gör det), har inget filmredigerings program heller.. Men det får bli vad det blir helt enkelt :)

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, kl. 9 imorgon är det nationellt prov i Svenska. I 5 timmar. Jag ser inte fram imot det.

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Sv; För jag använder det aldrig, haha :p

2009-11-18 @ 17:22:46
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0