Tävling

Tävling i Ockelbo idag, har både agerat funktionär och coach till Angelica som tävlade. Gick inte super för henne idag, men det kan inte gå bra jämt.

I LCn såg det jättefint ut i grunden och dom svängde snävt efter sista grundhindret. Men när Angelica vänder efter sista grundhindret så blir Chino typ rädd för planket som han ska gå innanför, kastar sig och börjar bocka. Men hon sitter kvar, lugnar honom och fortsätter att rida omhoppningen felfritt. Blev 4 fel för volten och tror att det blev 3 fel för tid. 

Till LBn var han fin på framhoppningen. På banan så blir han lite stark och hoppar av lite på ettan, men gjorde ändå ett riktigt luftigt och fint språng! Tvåan gick bra, men i svängen mot trean så kommer han i korsgalopp och Angelica försöker rätta till det, men blir aldrig klar. Kommer lite backandes mot trean och Chino säger nej. Kastar sig och gör värsta bakutsparken och Angelica åker av.

Inte så roligt, men han är ju sådär Chino. Hoppa och svänga kan han jäklar i mej, men blir det fel så är han inte alltid bussig ;) Inte att han bara stannar heller, utan han kickar av. Lite tråkigt då man inte kan fullfölja.

Ska byta om och skritta ut en sväng med Eddie, sedan Curre. Eddie skulle egentligen fått vila, men eftersom han stått inne tillsammans med Curre idag så får han gå ut en liten sväng. Och jag skiter i om han är istadig, det ska gå endå ;)  

Ha det bra!

 


Chino på KM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0