Skrittur med bästa hästarna!

Efter att vi kommit hem från tävlingen så stack jag ut en tur med Eddie. Ensam med en liten pinne kallad spö i handen. Skrittade en liten sväng bara, en kvart ungefär. Bara för att han skulle få röra på sig lite. Faktiskt så gick det jättebra! Han klev på med stora steg och krånglade inget alls på bortvägen.

Red en liten bit där det var kolmörkt och vände sedan. Eddie får då syn på ett par soptunnor och börjar tjafsa. Slänger sig och ställer sig på bakbenen så fort jag ber honom att gå fram. Lägger till spöt på bogen lite lätt och han tar det på en gång! Han kände direkt att jag hade ett spö i handen och slutade tjafsa drekt. Red en annan väg idag, så ska ta samma väg som när han tjafsade som mest. Så får vi se om det funkar då också.

Gav Curre lite lugnande, och efter en halvtimme skrittade jag iväg med honom. Han var lite loj på bortvägen men på hemvägen så piggnade han till och klev på. Tänk vad kul det kan vara att bara skritta på en häst som är drogad och lite loj? Haha. Men vi minskar ner på lugnandet så ska han snart kunna skrittas utan :) Vill inte riskera just nu.

Ska skriva min träningsdagbok nu, kika bloglovin och sedan soova. Skola imorgon.

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0