Ridningen idag!

Red ut en tur med Eddie idag, red samma runda som när han tjafsade som mest. Det gick bra fram till tjafsställe Nr. 1. Eddie tvärstannar plötsligt och börjar slänga sig/stegra. Lägger till spöt nån gång och han går framåt. Kommer till tjafsställe Nr. 2. kastar sig och stegrar återigen, går på honom med spöt och det blir full fart framåt. Inget tjafs efter det, inte ens där Chino inte vill gå förbi. Det går framåt!

Red in på banan en stund, 10min kanske. Kännde bara lite på honom i trav och galopp. Han kändes fin! Ibland blir han lite "lat" och tar inte galoppskänkeln direkt, antagligen för att det blir lite jobbigt. Men krävde att han skulle ta den direkt, och då gjorde han det enkelt! Sist jag red honom på banan så kändes han lite trött, så jag har tagit det lugnt några dagar så han får återhämta sig lite. Han är ju inte i topptrim än :) Men idag var det fart på honom, han var pigg!

Hade inte tid att ge Curre lugnande och vänta en halvtimme så jag körde utan. Han var snäll, och nu vanliga Curre. Inte drogade Curre. Han var lite seg på bortvägen, men på hemvägen så skrittade han på bra och var uppmärksam på omgivningen. Så det var kul att rida gamla vanliga Curre :) Han är så söt Curre, för jämt när vi ska gå ut på promenad så ställer han sig med rumpan imot boxdörren så man får gi in och hämta honom. Men nu när jag ridit honom två dagar så vände han sig om när jag kom! Söthjärtat tycker det är roligare att komma ut nu tror jag :)

Ska kika BDB och Facebook nu, sedan skriva klart ett arbete. Suck på det, men det måste göras.

Ha det bra! 


Curre, det "lilla" monstret. Han ser för övrigt ut som en isbjörn i sin päls just nu!


Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Haha Kompis ser också ut som en isbjörn nu!=P

2009-11-09 @ 22:25:19
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Inte så konstigt, du är ju skitduktig oavsett om du tävlat 120 eller inte! ;) I våras, på första uttagningen, så var det rätt många elit-ekipage som hade sökt, om jag har tur så har det kanske "tunnats ut" lite så att det mest är vanliga ryttare, då är det större och jämnare chans att få komma med... :P

2009-11-09 @ 22:46:59
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Elin

Vad kul att han är gladare! :D

2009-11-10 @ 08:38:59
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0