Pluggkväll blev till hästkväll.

Elin kom på eftermiddagen. Vi skulle plugga. Men vi gick en prommenad med Curre, borstade på Eddie, Hjälpte till när mamma klippte Chino (Elin fick faktiskt prova hon också!), klappade och myste med hästarna, fodrade, tittade på hästhoppning, tittade på Chino hoppning mm. Vi läste halva häftet, bra det gick med pluggandet va?? HAHA. Det var inte lika roligt att plugga :)
 
Min Curre häst var lite söt idag när vi tog in dom andra hästarna, för han började bocka i boxen! Normal häst? Han bockade runt några gånger i boxen och när jag gick imot honom så var han skitsur och hoppade imot mej. Han är inte riktigt normal min kuse, men det vet jag ju redan. Tyckte det skulle bli intressant att gå med honom sen, men det gick bra. Han var snäll :)

Sista lovdagen blev bra, imorgon början skolan och allvaret igen. Jag längtar inte. Ska ta och sova nu, så jag är någorlunda pigg imorgon. Vilket jag inte tror att jag kommer att vara i vilket fall som hellst. Aja.

Ha det bra!
Han är speciell min Curre häst!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vad fin Curre är!

2009-11-02 @ 07:39:59
URL: http://snopans.blogg.se/
Postat av: Elin

Och Chino ser inte ut som en hackad potatis trots det! Haha! :) Tur att din mamma övervakade!Tack för en väldigt trevlig kväll! Kul att ses efter så lång tid! :)(Okej, typ en vecka, men det kändes som en hel evighet!^^)

2009-11-02 @ 07:54:38
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0