Måndag

Klockan är mycket, men jag skriver ett inlägg i alla fall! Har pysslat med lite annat nu på kvällen, tex börjat på mitt svenska tal som ska vara klart på onsdag. Är inte klar heller, stressad. Såg grannfejden vid nio, denna veckan kunde man ju faktiskt inte missa det! För idag var dom i Järbo, haha! Lilla Järbo. Byn man känner så väl igen, folk man känner igen ;)

"Järbo, i skuggan av Kungsberg" Haha, det var kul! För er som inte vet, så bor jag i kungsberg, en by 1mil från Järbo. Trots att Kungsberg är litet, så känner nog en stockholmare bättre till Kungsberget än Järbo. Just för att vi har en skidanläggning här, som det dessutom ska satsas på. Så det kommer mycket folk hit på vintern om man säger så. Det var lite kul, men slutpratat om det.

Blev en skritt/jogging tur för Eddie idag eftersom han tränade igår och ska göra det imorgon. Jobbade honom lite i skritten, och han blev sedan avslappnad och fin i traven. Spännde av och kom ner i formen. Red ganska kravlöst, bara så han fick komma ut och röra på sig.

Red ut Curre sen. Han gick supersnällt hela vägen, förutom en gång när han for i luften. Han kan inte hoppa framåt och slå bakut med gramanen, så han hoppa rätt upp istället! Bara en gång, sen var han snäll. Knashäst ;)

Börjar inte förren 12.40 imorgon, men måste sova nu!

Ha det bra!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0