Fredag den 13:e

Skrittade ut Curre en sväng som vanligt. Hade inte tänkt ge honom något lugnande, men ändrade mej snabbt när han bockade runt i boxen när vi kom med dom andra hästarna. Haha! men det gick bra, han var snäll :)
 
Red sedan Eddie på banan. Det har börjat frysa ihop och börjar bli hårt. Jag kunde inte koncentrera mig ordentligt pga av det, dessutom tror jag inte att Eddie gillade underlaget. Men trots att det inte gick så bra, så var min häst duktig! Han försöker alltid, aldrig att han har en dag då han bara biter sig fast och inte vill. Hitils har han inte haft någon sån dag, bara varit positiv. Söt hästen! Jag börjar verkligen tycka om honom bara mer och mer :)

Förrensten så hatar jag den här årstiden. Det är mörkt vid fyra, grusvägarna är hårda som asfalt och banan är frusen. Vad gör man då? Om det ändå kunde komma lite snö så det blev mjukt. Är inte så lätt när man har tre mil till närmsta ridhus heller. Får hoppas att det kommer snö eller blir lite varmare så banan tinar lite. För nu är det inte så kul..

Aja, ska inte klaga. Det finns väl fler som inte gillar den här årstiden? Antar det ;) Jag ska i alla fall sova nu.

Ha det bra!
Fina Eddie pojken! Världens myshäst, som älskar att gosa :)

Kommentarer
Postat av: Victoria Asén

Du har verkligen jätte fina hästar! :)

2009-11-14 @ 10:57:40
URL: http://victoriaasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0