Filmer

Bad mamma och pappa att filma lite på hoppträningen igår, dick visste jag inte att dom var så dåliga på att filma! Haha, det är alltid Angelica som filmar, men nu rider ju hon samtidigt. Så ni får ha överséende med att filmerna är väldigt dåliga, dessutom har jag inget filmredigerings program att klippa ihop allt i heller. Tråkigt men sant. Men det är i alla fall film på Eddie, vi syns åtminstonde!

Nästa gång ska dom få en kurs i hur man filmar, att det är motivet, i detta fallet hästen och ryttaren som som man ska ha fokus på. Inte filma all annan skit och bara över hindren ;) Hade dessutom ett längre, bättre filmklipp som såklart inte gick att ladda upp. Fråga mig inte varför, för jag har ingen aning om varför.

Sen så vill jag att ni ska veta att Eddie är väldigt grön o hoppningen, detta är alltså väldigt nytt för honom. Han förstår inte riktigt det här med studs, bommar och grejjer :) Men han blir bättre för varje gång! Har dessutom bara haft honom i knappt en månad.


Anledningen till att han slänger med huvudet i början är för att han är pigg, och tar jag för mycket i honom så blir han irriterad. Mera markjobb helt enkelt :)


Helt otroligt bra filmat vaa? :D Eller inte, haha!


Man märker verkligen skillnad från varje träning! Förra veckan kunde han inte ens vara rak i en serie, nu är han betydligt rakare och förstår lite bättre vad det är frågan om :) Duktig häst!

Japp, det var några filmer. Dåliga, men filmer. Hade varit mycket roligare om jag hade kunnat klippa ihop allt och lägga till musik, men min dator håller på att packa ihop så det går icke. Jag som gillar att hålla på med sånt :( Dumma datoor..


Kommentarer
Postat av: Moa L

Hej! Ville bara säga att jag inte uppskattar musik i filmer, då jag gärna vill höra vad tränaren säger, samt hovtramp (takt) då det kan hacka ibland. Man lär sig mycket, hoppas att fler håller med! Är dock jättekul med alla filmer du lägger upp. Kramar, Moa

2009-11-18 @ 22:12:05
Postat av: Warnmark -bloggen för dig & din häst

Fint det ser ut, och stooort ridhus :O :)

2009-11-19 @ 12:10:27
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Elin

Va kul att se film!

Kanske Elin kna erbjuda sina tjänster någon tisdag?

Jag är inte jättabra på att filma, men jag kan försöka..... :)

2009-11-19 @ 14:14:59
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0