Dumma, dumma Curre...

Skola och bild hela dagen. Började på en skulptur, men hade inte så mycket ork idag... Fick sedan höra att Curre varit olydig när mamma varit ute och gått med honom. Han hade visst flippat ur och gjort något av sina ryck... Men den här gången så hade han slängt sig så mamma hade farit omkull, och Curre hade kutat iväg. Mamma både sträckte sig och fick ett så pass djupt sår på smalbenet att det var tvunget att sys, blev troligen sparkad...

Vad hände med Curre då? Jo när han insåg att han blev lös så kutade han iväg i en hel rad bocksprång. Mamma ringde till Pappa som fick tag i honom efter vägen. Min duktiga pappa som inte är så van vid hantering av hästar (speciellt inte leda knasCurre) fick in honom istallet och tog av grejjorna! Men han var som tur var anfådd och lugnare efter sin lilla färd. Såg senare på dagen att han ryckt av sig en framsko..

Blir inte klok på honom! Hur fan ska han kunna bli bra när han håller på såhär? :( Jag vill inget hellre än att han ska bli bra, men vad gör man nu? Det går inte att ha honom i sjukhage, då blir han tokig. Att gå promenader känns inte så roligt längre... Mamma ska i alla fall ringa till veterinären imorgon, så får vi se hur vi löser detta. Om bara knasbäbisen förstod att han bara förstör för sig själv. Han vill inte stå på box, han vill ut och hoppträna och tävla! Det skär verkligen i mig att se honom såhär, han förstår ju inte varför vi gör som vi gör mot honom :(

Red ut Eddie på kvällen, han var duktig. Lite spänd första delen av turen, men sen var han fin! Väldigt fin i traven i slutet av turen. Han var lite pigg bara, gjorde en halt för att få honom att stå still. Då vevar han med ena frambenet, för inte vill han stå still inte! Haha, finns lite energi i honom, kul med en sådan häst. Har inte riktigt haft en pigg häst :) Curre blir aldrig pigg och springig, han blir mer galen och stark ;) Måste tillägga att Eddie gjorde fina halter sen :)

Är grymt taggad för träning imorgon! Ska bli så himla kul att få åka med sin egen häst på träning, plocka på dom fina träning/tävlings grejjorna, och efter varje pass känna att det ger något som man kan jobba på tills nästa vecka. Har inte haft det så sen i april, 6-7 månader sedan. Så nu är jag taggad :))

Ska kika facebook nu, sedan måste jag nog krypa tills sängs. Känner mig tung i huvudet, inte riktigt som huvudvärk, som något annat. Aja.

Ha det bra!
Idag insåg jag verkligen hur mycket du saknar det. Hur mycket du hatar livet dom det är nu. Ska du få vara där igen? Jag hoppas det mer än något annat, annars går vi miste om en stor stjärna. En stjärna med den allra största viljan. Du är den bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0