Ledig dag!

Vi ser det snöa, vi ser det snöa, det var väl roligt, hurra!-.-

Som sagt så var jag inte i skolan idag, det var skönt :) Red Eddie på morgonen, trimmade lite på banan och han var fin! Gjorde sama sak som på träningen i tisdags, red fram 6 galoppsprång och samlade ihop honom 6 galoppsprång, fram 6 osv. Han orkar inte riktigt sätta ihop sig, men man märker verkligen att det bara blir bättre och bättre! Han var inte riktigt lika pigg idag som han brukar vara, säkert lite trött efter träningen då han inte är 100 i kondition.

Hovslagaren var här och skodde om Chino samt slog på Curre tappskon. Fixade stallet och grejjade lite. Började snöa som sjutton efter att jag ridit och det blev bara värre. Hade lovat syster att rida igenom Chino inför tävlingen i helgen, så det var bara att klä på sig och ge sig ut i snöblåsten! Banan var täckt med snö, och blir då inte det mest optimala underlaget. Men det går så länge den fortfarande är mjuk.

Trimmade igenom Chino, och han var jättefin faktiskt! Har inte ridit honom på 3-4 veckor kanske? Så det var roligt. Jobbade honom i en långt och låg form, så han fick arbeta igenom med hela ryggen. Jobbade lite mera galopp, förvänd och samma sak som med Eddie. Kolla av honom fram och tillbaka. Han gjorde det väldigt fint och satte ihop sig bra! Han var stadig i formen hela passet, och efter 25min var jag nöjd med honom! Väldigt fin var han :)

Läste detta nyss på Ridsport.se

Jazz, Darco och Heraldik xx i toppHingstarna Jazz i dressyr, Darco i hoppning och Heraldik xx i fälttävlan toppar statistiken över mest framgångsrika pappor när det gäller avkommeresultat i respektive sport.
När WBFSH redovisar sin statistik över fadershingstar är det inga överraskande hingstar i topp. Alla tre behåller nämligen sin position från förra året. I dressyrrankningen ligger Master på nionde plats och Briar på plats 25.

HÄR hittar du topplistan för hopphästar!

Curre är ju efter Parco, så han har Darco som farfar! Väldigt roligt, han har ingen dålig stam min pojke inte :) På mammas sida är det inte dåligt heller. Så inte nog med att Curre är väldens mest underbara individ, han har även en stam som är riktigt bra. Så, han MÅSTE bli frisk. Så är det. Jag tror och hoppas på honom :)

Parco, Curres pappa!"After a very successful career, the son of Darco, Parco has been withdrawn from the sports before the big audience at the Nekkerhal in Mechelen. Parco was and still is one of the greatest ambassadors to his father Darco"

Slänger in en bild på mamma, Uwenta I när vi ändå är igång ;)

 
Tycker det är sjukt kul att kolla stammen och sånt, det är ju faktiskt dessa hästar som ligger bakom min underbaring som står nere i stallet! Den blandningen blev den bästa, en galen, orädd, hoppglad och i särklass bästa hästen av dom alla! Min Cuwento<3


Världens absolut bästa!<3

Ber om ursäkt för detta inlägg, det spårade ur. Haha, men ni måste hålla med lite i alla fall. Att hästarna är fina? :D

Haha

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag håller med!

Och han är lik sina föräldrar! :D

2009-11-06 @ 09:05:23
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0