Fina pannband!

Curre fick skritta ut en vända som vanligt. Han var pigg och gjorde något av sina ryck. Inte några allvarliga hopp, bara lite bus. Eddie fick en välförtjänt vilodag. Han har varit så duktig, funkar bara bättre och bättre på träningarna :) Som Frida sa, "han lär sig för verje språng". Håller helt och hållet med, är så stolt över honom! Bara att hoppas att det håller sig nu :)
 
Borstade och myste lite med Eddie innan jag red Curre. Blev sedan lite fix i stallet, städade undan lite i sadelkammaren och smörjde magplattan sen träningen. Tvättade Curres svans gjorde jag också, den var inte ren! Men nu är den blank, fin och utredd! :)

Nu vill jag faktiskt ha lite skrivtips av er läsare! Kom igen, ge förslag! Det skulle uppskattas då jag inte har någon fantasi för tillfället, och vill göra bloggen lite roligare ;)

Bytte projektarbete för några veckor sedan, ska nu fläta pannband! Har köpt lite material, men måste fixa själva pannbanden och blingstenar. Har altid gillat att pyssla, så detta ska bli jättekul! Lägger ut lite bilder på det jag åstakommit sen :)

Några exempel på hur pannbanden kan se ut, (inte jag som gjort dessa!)


Blingbling? ;)

Fina, ellerhur? :) Det roliga är att man kan göra dom precis hur man vill, efter tycke och smak!

Men nu ska jag ta och logga ut, sedan lämna datorn. Har faktiskt bestämt att jag ska gå och lägga mig tidigare idag. Hur det blir med det, de visar sig nog ;)

Ha det bra!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0