Söndag

Min dator var inte så snäll igår kväll, gick inte att komma in på blogg.se. Varför vet jag inte, men får skriva nu istället :)

Red i alla fall Eddie på banan, det gick typ sådär. Han var inte alls lika stadig och fin i formen som han har varit. Glömde dessutom martingalen, vilket gjorde att han slängde med huvudet ganska högt när han kom ur form. Just därför jag brukar ha den, för att han inte ska kunna kasta med huvudet så högt när han tycker det är jobbigt eller blir störd.

Bitvis var han fin, men känndes inte lika avslappnad som han brukar. Galoppfattningarna var dock riktigt bra! Så det var ju något positivt :) Försökte att sätta ihop honom lite i galoppen, måste gå över gränsen lite ibland och sätta lite press på honom. Men när han väl accepterade det och kom ihop så blev han fin. Men vi fick kämpa lite. Inte  det bästa passet, men man lär sig alltid något :)

Skrittade ut Curre sen, han var lite busig. Försökte bocka, men matte hade graman så det försöket gick inte så bra. Är glad att jag har den på, för att min häst kan bocka värre än ponnyer, haha! Eller som en ponny i storhäst format kanske ;) Sen gick han och tuggade på bettet resten av vägen hem, söthästen!

Nu ska jag göra något på min bildlektion och inte sitta här.

Ha det bra!


Curres och min första placering i avd.A. En 3e plats i 1m, tror det var i maj 2008 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0