Måndag

Red ut en sväng med Eddie idag och avslutade en liten stund på banan. Han var till skillnad från igår, väldigt fin idag! Lite tittig när vi red i mörkret och tittade till på vattenpölarna som blänkte ;)

Avslutade sedan på banan, 5-10min. Där var han verkligen superfin! Sådär fin så man inte vill sluta rida. Han var mjuk och arbetade i en avslappnad form, sprang inte bara på i galoppen som han gjorde igår utan var tillbaka och arbetade verkligen så som han ska! Svårt att förklara känslan, men jättefin var han i alla fall :)

Red ut en sväng med Curre sen, han var gaalen! Som en tickande bomb, mötte dessutom tre bilar på vägen där det nästan aldrig brukar komma bilar så här sent. Det gjorde ju inte saken bättre. Han fick "utbrott", kastade sig och försökte göra sina rodeo bocksprång när han bara hoppar rakt upp i luften. Men matte hade gramanen så det gick inte så bra ;) Tur att jag hade den kan jag säga, för annars hade det inte varit så roligt. Usch, imorgon blir det lugnande för den hästen!

Kände på mig att han skulle vara galen idag, men hade inte tid att vänta en halvtimme för att lugnandet skulle verka ;) Fast det är inte så konstigt att han blir så när det enda utevistelsen på dagen är dessa prommenader. Bara att hålla tummarna att han är bättre på onsdag.

Såg grannfejden nyss, nästa vecka kommer dom att vara i Järbo! Lite coolt faktiskt ;) Jag bor ju inte i Järbo, men 1mil ifrån. Så det är ju nästan där jag bor. Sånt tycker jag är lite häftigt, haha! Lilla Järbo ;)

Nu ska jag ta och göra lite annat.

Ha det bra!Bilder från förra vintern!

Sånna här bockprång kan han slå på om man inte passar sig. Förstår ni då varför gramanen funkar bra? ;)


Såhär gjorde han några gånger idag, hans "utbrott". Han viker typ in huvudet och hoppar runt lite ;)
Lite lätt pigg? Haha!


En häst med mycket energi :)

Kommentarer
Postat av: elin

sånna där utbrott brukar min häst också göra! ;-) haha!

2009-11-16 @ 23:03:46
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: elin

svar:

haha. jag förstår det! Okki är ju jätte liten om man jämför med Curre ;-)

2009-11-17 @ 21:39:38
URL: http://elinb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0