Dagens ridning

Red ut en lugn tur med Eddie. Bara skritt och lite trav, dels för att han tränade igår och dels för att det är ganska hårt i marken nu. Det mest positiva idag var att han var snäll hela turen, och tjafsade INGET! Vi red samma vända, och vid ställerna där han bara tvärstannat och stegrat för att han vägrar att gå fram, där traskade han på som inget! Så det var bara testning det där ;) Skönt att han var som vanligt idag. Red något varv på en volt för att ställa igenom honom lite, han var fin!

Skrittade sedan ut en sväng med Curre. Han inte ut med honom igår, så han var pigg idag! Skrittade på friskt, och gjorde några klassiska Curre bus tecken. Det vill säga att han trampar till och ruskar på huvudet typ. Ett tecken på att han är busig. Fortsatte vägen där det var mörkt, då slänger han sig och börjar bocka som tusan! Skjuter rygg, riktiga Curre bockningar. Jag som inte är beredd och har långa tyglar håller på att flyga av!

Som tur var hade jag gramanen på honom, så jag sög tag i honom så han slutade. Men det var läskigt, haha! Förut har jag bara skrattat när han gjort sådär, men en oförberedd ryttare+hala täckbyxor+en matte som inte suttit på en bockande Curre på 4 månader+tappade stigygeln, så var det inte så lätt. Jag han tänka att nu åker jag av och Curre springer hem! Så imorgon får han lite lugnande. Räcker med att han drog med mamma. Ska han bli frisk så måste han hålla fan på sig, dock förstår han det inte själv.

Ska aldeles strax hoppa i säng, ska inte vara upp till ett idag ;)

Ha det bra!Galenpanna!

Kommentarer
Postat av: Elin

Graman är bra att ha... :P

Vad skoj att Eddie skötte sig bra!

2009-11-12 @ 12:16:11
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0