Dagens ridning

Red ut Eddie på morgonen idag. Han fick gå en lite längre tur tillsammans med Chino. Red upp i skogen, där jag inte ridit med honom förut. Han var fin :) Blev "rädd" och ställde sig på bakbenen för en "lekande barn" skylt, som vi går förbi nästan varje dag? men jag la till spöt, så gick han fram.

Skrittade en vända med Curre på kvällen. Utan lugnande, han var snäll :) Red först iväg med honom, men fick rida tillbaka och brodda honom eftersom det regnat på snön och blivit is. Eftersom han står på boxvila så har han inte blivit broddad ännu, men nu är det fixat.

Senare på kvällen så friserade och fixade jag Eddie. Klippte manen, inte svansen. Dom som hade honom innan har klippt den en bit nedanför hasorna :O Ajabajja! Så vill inte mina hästar se ut, så den låter jag bli tills den växt ner.

Blev klar tidigt i stallet idag, även detta blogg inlägg blir tidigare idag ;) Ska kika lite facebook, blogglovin och sedan blir det nog tvn. Sen ska jag försöka att gå och lägga mig i tid, att sitta uppe sent är en ovana som är svår att ändrå på ;)

Ha det bra!

 
Curre och jag i Högbo, augusti -08. Efter att vi varit felfri i en regional 1,10 avd.B :) Mer än ett år sedan, nu är han betydligt vitare, tjock och långhårig. "Nu ser han ut som en riktig konvalicent" Sa hovslagaren. Haha, stackars Curre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0