Svärdsjö

Idag var det tävling i Svärdsjö :) När vi först kom dit så gick jag banan med Angelica som skulle rida LDn, sedan så gick vi runt och kollade om vi skulle hitta Lady. Det gjorde vi! När jag äntligen, efter ca 9 månader fick träffa henne igen, då var det inte långt till tårarna :') Fina underbara häst<3 Jag stod och klappade henne en stund medan hon åt i transporten. Ponnyn som en gång var den jag ägnade mest tid till, som var min vardag, som jag älskade högt. Men jag tycker så mycket om henne fortfarande, och det kommer jag alltid att göra. Vi hade en speciell tid, den glömms aldrig. Alla minnen är oförglömliga. Lady Stardust<3

Iallafall så skulle  Angelica och Matilda rida samma klasser. Först ut var Angelica i LDn. Chino var väl inte riktigt på hugget i värmen, men han gjorde en felfri ritt, och drog med sig ännu en rosett hem. När jag tänker efter så har Angelica haft med sig en rosett hem från varje tävling med honom! haha. Dom har väl ridit en sådär 6 tävlingar nu :)
Sedan var det Matilda och Ladys tur. Det såg jättefint ut och dom nollade dom också! En clearoundrosett blev det, deras första tillsammans :)

Sedan efter lite paus och mat så var det dags för LCn. Först ut den här gången var Matilda och Lady. Dom fick ett pet på trean och en stopp på femman, annars såg det fint ut :) Lady var tom duktig och hoppade muren! Hon brukar ju inte vara så förtjust i dom, men den här gick bra :) Eftersom det var en stilhoppning så blev resultatet 31p, efter 5p avdrag. Alltså 36p utan avdragen :)

Sedan var det Angelicas tur. Chino såg lite halvloj ut, och gjorde ett väldigt töntig stopp på muren. Nu när hon sitter kvar i bockningarna så försökte han sig på en stegring ;) Dom fick även ett riv på sexan, han som inte brukar riva. Trots detta så fick de ihop 33p, alltså hade de slutata på 38p utan stoppet och rivet, och då kommit delad tvåa. Lite tråkigt, men hade hon ridit felfritt så kan det ju blivit högre med tankte på att helhetsintryckte blir sämre när man drar på sig ett stopp. Det tål att tänkas på ;)

Men jag tror Chino måste få upp kondisen lite. Har ju blivit lite dåligt nu när Curre varit skadad, då blir det så att Chino inte har jobbats lika mycket. För nu har han varit lite trött i andra klassen två tävlingar i rad. Men nu kommer det bli lugnt med tävlingar i en månads tid, det blir nog bra för honom :)

Det har varit en väldigt trevlig dag, varmt har det varit också. Sen var det ju otroligt kul att träffa Matilda och Lady! :) Det var ju mest därför vi åkte dit. Eller jag tvingade nästan Angelica ;) haha ^^

Lady
Fina Lady!

Matilda & Lady
Matilda och Lady i LDn

Lady och Matilda
Nöjda och glada efter en felfri clearound :)

Matilda och Lady
Matilda och Lady över muren i LCn

Matilda och Lady
Matilda och Lady i LCn

Seabiscit
Chino var duktig han också :)

Sommarvärme

Idag har det verkligen varit sjukt varmt! 25 grader i skuggan, känns som riktig sommarvärme :) Red Curre som vanligt och han var riktigt töntig. Flög iväg för ingenting. När vi kom skrittandes och det stod en tant vid en buske så sprattlade han iväg så han nästan snubblade omkull, haha ^^ Annars var han duktig  :)

Fixat iordning Chino inför imorgon. Tävling i Svärdsjö, det blir roligt :) Särskillt att få träffa Lady! Har gått och sett fram imot det i 1 månads tid nu. Kameran följer med, så det kommer fotas :) Käkat grillat idag också, det var gott. Så mycket mer har jag faktiskt inte gjort. Njutigt av solen :)

Cuwento
Finaste hästen !<3

Hööks vs Lamicell

Hööks Equi Theme       Lamicell Transformer

Hööks "Equi Theme"
Pris: 1249:- Hooks.se
Storlek: Small, Medium, Large
Färg: Svart. Har för mig att dom finns i andra fäger, men står bara svart på hemsidan.

Lamicell "Transformer"
Pris: 989:- Ridsportbutiken.net
Storlek: Small, Medium, Large
Färg: Svart, Svart/Silver, Grå/Svart, Marin/Grå, Brun/Svart, Ljusblå/Marin, Rosa/Grå

Visst är dom slående lika? Jag vet att flera har uppmärksammat att dessa hjälmar är otroligt lika, men det jag vill ta upp är just priset! Ärligt talat så skulle jag aldrig betala mer för en som jag anser är en kopia, än orginalet! Iof så vet jag inte om Lamicell hjälmen är orginalet, har nälmligen sett en BR som var väldigt lik. Tror det var den iallafall. Lamicell hjälmen tycker jag är snyggare än Hööks hjälmen, finns i fler färger och är dessutom billigare. Så vad väljer man? Jo Lamicell såklart, enligt mig. Sorry Hööks, men jag tror inte den här hjälmen kommer att sälja så bra.

Galen Curre

Nyss inkommen från en ridtur på Curre. Fick rida ut en sväng själv idag och han var riktigt pigg! ojoj, han tyckte det var roligt idag ;P Skulle trava en liten bit och han studsade på stället och ville galoppera ^^ Skrittade sedan vidare upp vid ett hygge och där blev det fart på Curre! Han började studsa och slog världens bocksprång! En riktigt capriol (stavning?) ;)

Travade en liten bit till och när vi sedan vände och började rida hemmåt så blev han riktigt tossig! Försökte galoppera, tog några rejäla bocksprång, och när jag försökte lugna ner honom så sprang han på tvären, värsta skänkelvikningen ;) Började blåsa också, det gjorde ju inte saken bättre ^^ När han sedan lugnat ner sig så gick det bra sen. Men han var riktigt pigg idag, så pigg har han inte varit sen jag började rida honom igen :) Bushäst!<3

Schockemöhle


Shabrak Shockemöhle
pris: 369:- på Stockholms ridsport (ingen webshop). Finns även hos Ryttarstugan.se och Hastbiten.se
Storlek: Ponny, Full
Färg: Camel, Marin, Grå, Vit, Svrt, Grön
Utförande: Alround/hopp, Dressyr

Luva Schockemöhle
Pris: 269:- på Stockholms ridsport (ingen webshop). Finns även hos Ryttarsugan.se och Hastbiten.se
Storlek: Ponny, Full
Färg: Camel, Marin, Grå, Vit, Svart, Grön

Fleece täcke Shockehöhle
Pris: 998:- Hastbiten.se, finns även hos Ryttarstugan.se
Storlek:135-155cm
Färg: Brun, Marin, Grå, Grön

Benlindor fleece Schockemöhle
Pris: 249:- (4 st) på Hastbiten.se. Finns även hos Ryttarstugan.se
Storlek: 3,5m långa
Färg: Camel, Marin, Grå, Vit, Svart, Grön

Grimma Shockemöhle
Pris: 259:- (tillhörande grimskaft, 129:-) på Hastbiten.se
Storlek: Cob, Full
Färg: Camel, Marin, Grå, Vit, Svart, Grön

Jag har själv två schabrak och en luva från Schockemöhle, och gillar dom verkligen! Jag har ett Blått schabrak med beige paspoal med tillhörande luva och ett grått med orange paspoal. Storlek Full är ganska stort, vilket passar min sadel utmärkt. Dessutom sitter öglan där du trär igenom sadelgjorden väldigt långt ner. Jag gillar inte alls när dom sätter den för högt upp, så man ibland inte får igenom sadelgjorden. Enda nackdelen som jag ser med shabraken är att det är ganska stor skillnad mellan Ponny och Full, har man då en 16,5 tums sadel så kan det bli lite svårt med storleken. Annars gilar jag dom verkligen. Finns i många färger/färgkombenationer (jag hittade inte alla färger), med eller utan logga. Detta är ett schabrak som jag tycker är prisvärt och rekommenderar :) Det är ju alltid roligt med en matchande kollektion med Shabrak, Luva, täcke, lindor och grimma. Alla sakerna är riktigt fina :)  

Schockemöhle har även en hel del andra saker, som träns, förbyglar och annat läder. Själv har jag ingen erfarenhet av kvalitén på lädret, någon som har det? Skriv isåfall! Riktigt fina är dom iallafall :)

Nu är det bestämt att jag och min familj åker till Tyskland den 21 Juni! Då kommer vi ta en tripp till Schockemöhles egen butik, som tydligen ska vara riktigt stor och fin! Dom har inte bara sitt eget märke utan även flera andra. Ska bli riktigt roligt! När vi åker ner till Göteborg så ska vi även gå in en sväng på Skara hästsport. Har varit där för kanske fyra år sedan och brukar handla där när dom är på Globen. Behöver jag säga att mina pengar sparas nu ;) För dom som är nyfikna kan ta och kolla in på Schockemöhlebutikens hemsida, schockemoehle.net 

Detta var iallafall ett tips från mej :)

Några bilder från butikenMycket att göra

Hann inte uppdatera alls igår! Kom hem från skolan vid fyra, fotade lite grejer åt pappa, sen fixade mat och åt. Gick ut till stallet och mockad ur hela bädden åt Curre och Chino. Har haft halm åt dom förut, men bytte till spån nu eftersom halmen inte har varit så bra. Det tog verkligen längre tid än vad jag hade trott, ett jäkla skitgöra. Tror det blev 8 kärror innan allt var ute ur Curres box :O Hästarna kom in lite senare och vi stack ut och red en sväng sen. Travade Curre en liiten bit idag, väldigt roligt tycke både häst och jag :D Dock blev Curre och jag lite oense på hemvägen.. Det jag ville, ville inte han ;)

När jag sedan ställde honom i stallgången och stod och tränsade av honom, så KISSADE han i stallgången! Stackarn måste ju ha varit jätte kissnödig! Då tyckte jag synd om honom... Brukar alltid ställa in honom i boxen innan jag rider iväg eftersom våra hästar envisas med att kissa inne. Men nu tyckte han det var väldigt intressant med spån i boxen, så han stod och körde runt mulen i spånet och tyckte det var väldigt roligt. Han vek ihop frambenen och tänkte rulla sig när jag stod och höll i honom, men det fick han inte ;) Had ingen lust att  stå och borsta en spånig häst, nä rulla sig kan han göra när han kommer hem.

När jag kom in så satte jag mig ner och började skriva klart min rencenssion av Hamlet som jag redovisade muntligt idag! Läs inte Hamlet, seröst den tråkigaste bok jag någonsin läst, och jag brukar gilla att läsa. Väldigt skönt att ha det klart nu iaf! Har inga fler lektioner eftersom det mesta är klart, så slutade vid halv 10 idag :) Känns ganska så nice!

Lady Stardust
På söndag så får jag träffa den här sötnosen! Inte träffat henne på.. 9 mån blir det ju!
saknar<3

Träning

Träning i Ockelbo idag, hade kania. Hoppade serier och hoppade lite på terräng hinderna. När vi red fram så var Kania lite småjobbig, vaddå acceptera handen? ;) Hoppningen gick väl ganska bra, hon var åtminstonde rak och fick in jämna antal galoppsprång några gånger i serien. Terränghinderna fattade hon först inte vad det var först. Men efter några gånger så var hon duktig och hoppade dom :) Chino tyckte det var jättekul och hoppa små terränghinder ^^ Kania fattade inte alls när jag red ut från banan och skulle hoppa hindret i kullen, men Chino han bara fräste på när han fick syn på hindret ^^ Sötponny :)

Dock känns det som att jag tappat min insperation i ridningen. Det händer ingenting. Ingenting. Efter att ha jobbat mig upp på den nivå som Curre och jag var på, och sedan hamna där jag är nu, det är fan inte kul. Inte det minsta. Hoppas verkligen, verkligen att Curre är frisk nästa vecka. Längtar så obeskrivligt mycket tills vi är igång igen, och det tror jag Curre också gör. Men det känns ändå så jävla risigt just nu... Det är inte ens kul att åka iväg och träna :( Jag har jämt fått kämpa med mina hästar, jag vill känna riktigt ridning! Jag hatar alla dessa avbrott som förstör min ridning. HATAR.

Nu ska jag sluta klaga och göra det bästa av situationen. På något sätt.


Längtar!!!!!<3

Tävling i Storvik!

Idag har jag varit på tävling i Storvik nästan hela dagen. Angelica och Chino startade först en LC, såg jättefint ut och dom dubbelnollade! Angelica satsade inte så mycket i omhoppningen, men det räckte ändå till en tredjeplacering. Både ponny och ryttare såg nöjda ut :)  I kat. C så tog Jessie och Fiffi en andraplats och Rosalie och Parabol en fjärdeplats, grattis till dom! Lisette och Bounty fick ett snöpligt riv i omhoppningen, men en fin runda :)

Sedan var det dags för lagklassen, väldigt spännande! Jessie och Fiffi var först ut och dom satte nollan! Nästa ekipage var Rosalie och Parabol, även dom nollade :) sedan var det Angelicas och Chinos tur. Allt flöt på och såg jättefint ut, fram till näst sista hindret. Något händer, Chino sannar, bockar och Angeliga åker av. Väldigt tråkigt... Tror han var lite trött och när hon hade dålig galopp mot oxern och kanske låg lite fel så sa han nej. Eftersom han vet att han inte får stanna så försvarar han sig genom att bocka. Men vi hade ett ekipage kvar. Lisette och Bounty klarade pressen och nollade!

Till omhoppning va det sju lag, vårt lag startade sist. Jessie var först ut, fick en tråkigt pet på trean, annars jättefint :) Rosalie gick in och nollade! Sedan var det Angelicas tur. Stackars Chino var trött och ville inte alls. När han kom till banan så ville han vända, så jag fick leda in honom. Dom hoppade ettan och sedan på tvåan sa Chino nej. Det enda positiva i det hela var att Angelica satt kvar ;) Han gjorde några rejäla bakutsparkar, men jag hade sagt till henne innan att hon skulle bara gripa tag i manen och hålla sig fast. Det gjorde hon ;) Lisette var sist ut och hon satte den andra nollan! Ockelbos lag slutade på 4fel och en fjärde plats, första utanför placering.  I den totala serien så slutade vi också på Fjärde plats :) För Angelicas del så gick det både bra och dåligt idag, men det är sånt som händer. I första klassen gick det ju bra :)

När vi kom hem så fick Chino komma ut i hagen, det tyckte han var riktigt skönt. Red Curre på kvällen, han var lika söt som vanligt :)

Angelica, Seabiscit
Angelica och Chino, trea 0,90m kat. D


Angelica och Chino, omhoppning 0,90m kat. D


Jessie och Fiffi i lagklassen.

Rosalie, Parabol
Rosalie och Parabol i förklassen. Ingick i laget.

Angelica, Seabiscit
Angelica och Chino i lagklassen.

Lisette, Trefaes Black Bunty
Lisette och Bounty i lagklassen


En vanlig dag?

Idag har jag inte gjort mycket alls. Men det är ganska skönt ibland det också. Red Chino lite imorse. Först hoppade jag upp på honom och red honom lite på banan i både trav o galopp, i båda varven. Red honom lång och låg, han var fin :) Sedan hoppade Angelica upp och jag hjälpte henne lite från marken. Talade om för henne hur hon ska göra, och tillslut fick hon kläm på det och Chino gick riktigt fint! Red inte länge alls, eftersom han ska tävla imorgon.

Under dagen har jag hjäpt Angelica att putsa lite, jag gillar ju att putsa ;) Red Curre nu på kvällen, han var duktig! Får ju bara skritta, men det är kul ändå. Jobbade honom lite på tygeln och fokuserade på rakriktning. Något kan man ju alltid göra. Tyson den lilla skrutten fick följa med! Johanna, min kusin red honom och det gick väldigt bra :) Det märks att  han har fått börja röra sig lite mer, för han är mycket piggare nu.

Imorgon kommer jag vara på tävling hela dagen. Finalen i Div 2 som går i Storvik, kommer fota om vädret tillåter :) Ockelbos lag ligger nu delad trea i serien och jag har räknad ut att om dom vinner och ledande Hofors kommer 6a eller sämre tror jag det var, då har vi chans på totalseger! Go Ockelbo! haha, vi får se hur det går ;) Tar dom en bra placering nu så får dom nog en bra totalplacering ändå. Jag var ju faktiskt lagledare första omgången och var med i laget på Chino förra omgången (då Angelica var skadad), så man känner sig ju lite delaktig ;)

Seabiscit
Chino ponnyn!

Lädervård, en viktig del!

Jag är en sån där konstig människa som gillar att putsa. Många gör ju inte det, men jag tycker faktiskt att det är ganska kul :)


Dessa saker brukar jag använda:


En svamp från Carr & Day & Martin. 15:- på Valbo ridsport. Man kanske tycker att det bara är en vanlig svamp, men den är faktiskt jättebra! Känns att det är bättre kvalité än vanliga, dessutom är den perfekt storlek :)

Leather wipes från Boston, 15:-, finns bla. på Valbo ridsport
. Efter att man putsat klart så tar man en våtservett och stryker på. Vips så är lädret superblankt och fint! Även läder som blivit lite matt får en blank yta. Men man ska tänka på att inte använda det på tex sadeln, för lädret blir väldigt halt.

Effax läderbalsam, 99:- på Hooks.se. En klassiker som alltid funkar. När lädret börjar bli lite torrt så smörjer jag upp med läderbalsamet, låter det suga in några timmar eller över natten. Putsar sedan av det som lädret inte sugit in. Lädret blir mjukt och fint :)

Horsemans one step, 129:- på Hooks.se. Både rengör och smörjer. Lädret blir jättemjukt och fint.

Stubben glycerintvål, 79:- på Hooks.se. En jättebra lädertvål som jag ofta använder. Löddrar inte för mycket och lädret blir lätt att putsa blank efteråt.

Corium soap från Veredus, finns bla. på Ryttarstugan.se. Har ingen prisuppgift då webbshopen är stängd. Fick denna flaskan när jag köpte ett par skydd från Veredus. Har inte använt den mycket, men ska både rengöra och smöja.

Läder fix, har ingen prisuppgift där heller. Köpte den på mässan i globen för kanske två år sedan. Brukar inte använda den så mycket, mest använt den på skorna. Blir blankt och fint.

Det var dom putssakerna jag brukar använda och jag är väldigt nöjd med dom :)

För övrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Var in till Ryttarstugan i Gävle och hemtade hem Angelicas nya hjälm. Beställde den för ca 1,5 mån sen ;) Kikade runt lite, men hittade inget roligt. Red Curre sen när jag kom hem. Red en annan väg och han var väldigt pigg idag! Red på en stig där han blev väldigt laddad och det var nära att han slog på ett bocksprång. Var "rädd" för en massa saker också ;) han är bra söt ibland, min lilla Currehäst!


Busiga hästar!

Hittade denna filmen på youtube:haha, tänk vad hästar kan hitta på! Filmen är ganska lång, men riktigt rolig ^^ I början händer det inte så mycket, men blir roligare i slutet. Hade varit ännu roligare med en passande musik ;)  

Detta är precis sånna grejer som Curre brukar kunna hitta på! Han har inte gjort så med nått täcke än, men med en hel del andra grejer ;) Tex jackor, grimmor, hinkar, radio mm ^^ haha, glömmer aldrig när han fick tag i radion som hängde utanför hans box. När mamma kom på morgonen så hade han totalt kasserat radion! Hon hörde något från boxen, och när hon tittade in så stod han på den. haha, bushäst!

Curre in action!
Curre in action!

Träning i spöregn

Dagen började med att jag satt på världens underbaraste häst<3 Den hästen är verkligen min ögonsten, mitt allt. Skrittade en liten bit längre idag, Angelica och Tyson följde med. 

Sedan mockade och fixade vi stallet innan vi drog iväg på träning. Det såg bra ut för Angelica och Chino, hoppas vekligen att det går bra för dem och laget på söndag! För mig gick det väl. Mindre bra. Eller så ska jag väl inte säga, i början gick det ganska bra. Började spöregnade när vi red, och eftersom vi hoppade på utebanan så blev vi genomblöta. Riktigt jäkla regn blev det! Sen skulle vi hoppa bana, och jag var inte alls nöjd med min ridning. Hittade inte den rätta känslan. Känns som att den försvinner mer och mer eftersom jag inte hoppat ordentligt på över en månad. Inte ridit ordentligt för den delen heller. Har iof ridit Chino lite, och det är väl tur det. Annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Men känns ändå så jäkla kasst. Jag vill RIDA! Trolla fram en häst till mig, snälla? Blä. Jag vill träna och tävla min Curre.  

Nu på kvällen så har jag suttit och redigerat lite bilder. Så mycket mer händer det inte just nu. Ser iaf fram imot nästa helg, då vi ska till Svärdsjö på tävling. Ska nämligen få träffa Lady! Det ska bli väldigt roligt :)

Det var ungefär min dag. Känns ganska härligt att vara ledig 5 dagar nu, har nämligen studiedag på måndag :)) Sköönt! Men nu börjar jag känna mig lite trött och ska nog ta och lämna datorn.

Hejdå

Cuwento<3
Världens bästa!

  

Cuwento, the wolrlds greatest

Har ridit Curre för första gången på en månad! Det var hur kul som hellst att sitta på sin EGEN häst igen :D Jag tror han blev glad över att få sadel på ryggen och bli riden igen. Han som alltid kniper igen munnen som en liten unge när man ska tränsa, nu var det inget krångel alls. Söthäst. Han var inte dunder pigg som man skulle kunna tänka sig, utan han värkade ganska nöjd. Mamma och pappa gick med Tyson och Chino, och vi gick den vanliga vägen där vi har gått med honom i en månads tid nu. När Angelica rider med och vi tar en annan väg, så blir det nog mer fart i honom kan jag tänka mig.

Åkte iväg till ridskolan och hämtade Angelica som har praoat där. Tittade på sista hoppgruppen och fotade även lite. Måste träna lite innan söndagen då det är tävling. Dom hade markarbete/hoppning så det var inte några större hinder att fota. Men det blev lite bilder iaf. Lägger upp bilderna på min bilddagbok imorgon, så ni som har kan kika in där :) Mylady var namnet, om ni nu inte visste det. Fotade även lite på Curre i hagen idag :)

Cuwento

Cuwento

Cuwento

Det var det. Nu ska jag gå och sova, börjar kännas som det.

Hejdå

Träning

Träning i Ockelbo idag, det gick väldigt bra! Fick rida Kania och hon var faktiskt väldigt fin på marken idag. Förra och förrförra gången jag red henne så var hon riktigt stel och satt fast i högersidan, visst satt hon fast lite men det var betydligt bättre idag! Hon kom ner och jobbade i form redan under framridningen, förra gången fick jag i princip kämpa hela lektionen. Hon blir så mysig när hon värkligen börjar jobba ordentligt och inte stretar imot :) När vi red fram gemensamt så jobbade vi på stora mittvolten och vid medellinjen så gjorde vi en volt ut från volten och in i andra varvet, och ut igen. Gjorde övningen i både trav och galopp, dock hoppade Kania och jag över den förvända galopen. Så vi jobbade bara på volten och det gjorde hon bra. Kom ner och jobbade även där :) Travhoppade på serpentinbågar och hoppade en serie. Det gjorde hon bra, var tom rak i serien. Är iaf väldigt nöjd med träningen, Kania var väldigt fin idag! Trevlig att rida :) Frida tyckte också att det såg bra ut, att det ser bättre ut för varje gång. Det är positivt :)

På torsdag så har vi igentagning, ska hoppa bana då. Får se om Kania är ledig, isf rider jag då :) Kan också tala om att Angelica och Chino också var duktiga idag :)

Haft Historiaprov idag, det gick väl sådär. Skönt att ha det bakom sig iaf.

Nej, nu ska jag nog gå och sova. Börjar kännas som det.

Hejdå


Hästlös dag

Inte ens träffat min häst idag! Det är inte ofta det händer... Slutade skolan ca kvart i 4 och eftersom jag och pappa skulle på kurs till körskolan så stannade jag kvar. Känndes onördigt att åka hem, och sedan åka tillbaka till Sandviken direkt. Kursen tog 3,5 tim, betydligt längre än vad jag hade trott! Han som pratade hade en jätterolig mustach. haha, skitsamma. Kom hem vid 9 och har pluggat Historia tills nu. Börjar inte förren kvart i 1 imorgon och har historiaprovet vid halv 3, så hinner plugga på förmiddagen också. Tur det.

Nu ska jag gå och sova :)

Hejdå

Världens bästa häst!<3

Första inlägget!

Japp, nu är det så att jag har skaffat en blogg. Ganska roligt, även om jag inte är så duktig på det här med designen. Men jag ska försöka göra den så snygg som möjligt :)

Den här bloggen kommer i första hand att handla om mina hästar, tävling mm. Kanske att jag även slänger in lite bilder och skriver lite om häst och ryttarutrustning. Vi får se vad det blir :) Kom gärna med förslag!

Nu ska jag fortsätta att experimentera med designen.

Hejdå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0