Ridtur på ponny

Red Chino lite idag, snodde Angelicas häst eftersom jag var så ridsugen ;) Fast det gjorde inte något enligt henne. Tur för mig ;) Red först ut en sväng, efter två stigar inne i skogen som jag inte ridit på ett tag. Det tyckte han var kul :) Galopperade över en liten äng också, som ligger i en liten uppförsbacke. Där blev det full fart, som det bara kan bli med ponnyer ^^ GullChino :)

Red in en sväng på banan också, travade runt några varv i en väldigt lång och låg form, så han verkligen får stretcha ut ryggen. Jobbade lite mera i galoppen, eftersom han inte var så bra där igår för Angelica. Jobbade honom i låg form även här, och han var riktigt fin! Han blir ofta spänd i ryggen, och gillar verkligen att komma ner i en lång och låg form där han kan sträcka ut ryggen. Han är så fin den ponnyn :D Så rolig att rida!

Red inte på så hårt, utan lite lättare eftersom Angelica ska åka in till Frida och hoppa imorgon. Tror det blir så iaf :)

Chino och jag


Kommentarer
Postat av: elin berggren

såg din syster i Storbyn i helgen! eller jag tror att det var hon iaf:D Tror att jag tävlade mot henne någon dag. Om de nu var hon hade hon en jääääätte fin ponny!

2009-07-09 @ 01:59:19
URL: http://elinb.blogg.se/
Postat av: Rosa

sv: nepp, en mil var det. Micke har klippt upp en konditionsbana på 2,5 km. Så jag red intervaller runt den och sammanlagt blev det en mil i galopp :)

2009-07-09 @ 20:42:56
URL: http://enrosagnu.blogg.se/
Postat av: elin

svar: Ja, såg att det inte gick så bra :( . Men det tar dom igen till nästa tävling!

Ja justja, du hasr ju ingen att rida nu. Men vad har hänt med Curre? :s

2009-07-10 @ 13:43:25
URL: http://elinb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0