Hemkommen efter en vecka på Westgate farm!

Japp, igår kom jag hem efter en veckas jobb på westgate farm :) Det har varit en bra och lärorik vecka! Har gjort mkt stalljobb, är ca 21 hästar (om jag inte  har fel nu) som står på stall och ska fodras och mockas åt varje dag. Har ridit lite också, i snitt två hästar om dan kan man säga :) Väldigt roligt med tanke på att jag inte ridit så mycket nu på sistonde. Har lärt mig longera också! haha, har faktiskt inte gjort det så mycket. Har fått bättre kläm på det nu :) Dom flesta hästarna longeras fram innan John rider, så der har blivit en del. Med tanke på att han rider en sådär 6-10, ibland fler hästar om dan (äsh, jag vet inte hur många, det varierar från dag till dag ;)).

Har studerat lite hur dom tränar hästarna och fått en hel del tips, och har funderat lite. Chino har varit lite halvtråkig nu, så han blir mitt projekt nu när jag inte har någon egen att rida. Så nästa tävling ska lillponnyn jäklar i mej vara i farten, mohaha. Nej, men lydig ska han vara! Det är ju trots allt A och O i ridningen, att hästen tar skänkeln! När det bli lite varmt så tycker Chino, den lilla humöponnyn (kan det bero på att han är fux måntro? ;)) att han kan göra lite som han vill ;) Han hoppar ju så grymt bra annars!

Men det var iaf trevligt där nere :) Följde med Elin ner, tack för att jag fick följa med! Har skrattat en hel del, kan säga att John Hickey är en väldigt rolig person ;) haha. kulkul har det varit :) Ska ner dit igen om två veckor, då följer jag med till Hammarö :) Planen med Curre var ju att rida Lamicell cup iår, var inte så många anmälda så jag hade ändå gått till semifinalen utan att jag tagit några poeng, och från semifinalen så gick minst en junior till finalen på Hammarö. Det var ju drömmen, men det sket sig ju. Liksom Agriahoppet och DM. 2009 som är mitt sista år som junior... Utvecklingsteamträningarna skiter sig ju också i höst...
Hörde att Karro vann semifinalen i Lamicell cup, och då ska rida finalen på Hammarö. Så jag får heja på henne :)

Efter allt det tråkiga med Curre så är jag väldigt glad att jag åkte ner till Björklinge. Har haft så mycket att göra att jag inte har haft tid att tänka på allt tråkigt. Dom har varit så snälla mot mig där nere, tack så mycket!

Eftersom jag varit borta en vecka i Tyskland och sedan en vecka i Björklinge så har bloggen legat lite nere. Men jag har lite ideér nu, så det ska bli bättre uppdatering nu när jag är hemma :) Så håll utkik!

Nu är klockan aldeles för mycket och jag måste sova.

Ha det bra!

Veronica<3Curre
Det finns ingen som du, för du är en på miljonen.
Det är inte något jag bara säger, för det är den riktiga sanningen.
Du är det bästa som har hänt mig, utan tvekan!

~Cuwento~

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kan tänka mig att det var intressant nere hos John och Karro, där händer det alltid mycket. :)

2009-07-11 @ 01:04:48
URL: http://hannasvedlundstahl.blogspot.com/
Postat av: Elin

Det var roligt att ha dig med! :D

Hammarö here we come!

2009-07-21 @ 16:58:49
URL: http://iilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0