Hoppning

Glömde att skriva igår, men gör det idag istället :) Chino och Angelica hoppade lite på banan, tog fram mycket tittgrejer eftersom han varit lite tittig. Tror ni ponnyn reagerar? Icke, han hoppade glatt muren, "vattenmattan", konerna, flaggan som vi lagt över en bom och annat skit vi hade stoppat i hindren.

Angelica fick ihop Chino bra och när dom hoppade bana så fick dom ett bra flyt! Hon har hittat en mycket bättre rytm och känsla nu, ser ut som att hon rider mera nu ;). Blev lite korgalopp i nån sväng, annars var det bra. På slutet höjde vi upp en oxer till 1m, dom kom lite stort men Chino han hoppade av och tog en JÄTTESPRÅNG, haha Angelica: woho! haha, shit vad han kan hoppa.

När hon börjar kunna rida och hitta bättre avsprångspunkter så syns det vilken kapacitet han har, det ser så enkelt ut. För att inte tala om jättesprånget, det var som att han hoppade ett 110-120 hinder ;) Han har ju gått det förut, så han kan ju. Dock är han en sån känslig ponny, så man kan inte bara sitta och åka med och sätta honom i skiten gång på gång, då säjer han nej. Men rider man honom bra, då visar han sin kapacitet också :) Dom hoppade 1m oxern igen, och fick ett bättre språng :) Idag var han pigg och glad, och på "bakdelen". Är han så i Ovansjö så kommer det gå super :)

Angelica o Chino, 3e plats LC storvik
Angelica och Chino efter att dom blivit trea i en LC i Storvik

//Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0