Duktig ponny

Red igenom Chino lite på banan idag :) Han var väldigt fin, och mer "taktmässig" eller vad man säger i galoppen. Red honom ganska lång och låg till en början, sedan jobbade vi vidare med övergångar. Han var pigg och låg på lite, men lyssnade bra :) Satte ihop honom och satte lite press på honom i galoppen och efter ett tag blev galoppen väldigt fin :)

Jag brukar rida igenom Chino åt Angelica en gång i veckan, och det tror jag är bra. Att han får en ryttare på ryggen som sätter lite mera press på honom och inte låter honom komma undan. Men han var väldigt fin idag, fick kämpa lite med högergaloppen eftersom han inte riktigt var som jag ville men annars fin :) Han är en fröjd att rida lillponnyn, och jag tror vi kommer ganska bra överrens.

Får se om jag startar nån till dressyr med honom i höst, det kan ju vara kul eftersom detta året är det sista jag får tävla ponny. Nästa år är det slut på ponny och juniortiden. Har iof inte tävlat ponny sedan 2007 om man bortser från när jag tävlade Chino. Lite tråkigt bara att det är sista året som junior eftersom jag inte kunnat tävla året ut nu. väldigt tråkigt, man får ju inte igen den tiden. Men så är det.  

Imorgon sticker jag och Elin till Hammarö, ska hjälpa till med alla hästar åt John och Karro :) Kommer då vara borta en vecka, så det kommer vara dött här på bloggen. Så ni vet menar jag ;)

Hammarö
//Veronica

Kommentarer
Postat av: Sabina

Bra blogg! ;)

2009-07-27 @ 20:56:40
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0