Duktig liten Chino!

Snodde Angelicas häst idag och red ut en sväng :) Chino var faktiskt väldigt fin, kom ner och jobbade i form trots att vi red förbi läskiga saker. Vanligtvis så brukar han bli ganska spänd och fjanta, men idag skyggade han faktiskt bara en gång!

Provade även att rida med korta små kulsporrar och hade då tänkt att gå in kanske 5-10 min på ridbanan för att känna lite om jag skulle få det resultat jag ville. Men precis när jag red förbi där så stod en någon och longerade över hela ridbanan... Kändes lagomt surt. Antar att jag blivit för van att ha ridbanan som min "egen", det är ju trots allt en allmän bana. Men under hela sommaren så har det inte var en enda som har varit där när vi ska rida. Så det var ju lite typiskt att hon skulle vara där just då, typ kl 8 på kvällen. 

Red in i hagen och red en liten stund istället. Kunde inte rida riktigt och testa så som jag hade velat eftersom hagen lutar och är ganska knölig. Men jag tror han funkade ganska bra med sporrarna, värt att testa igen iaf :) Tycker att han lätt blir lite "otaktig" i galoppen så jag undrade om det skulle funka bättre med sporrarna, att jag får fram honom bättre. Tror att jag fick ett ganska bra resultat :) 

Ryckte manen lite på honom också, det behövdes. Ska fortsätta imorgon också och sedan klippa den. Vill inte att han ska se ut som en trollunge, för det gör han snart ;) Putsade Tysons träns också. Johanna (min kusin) red honom igår faktiskt :) Bara lite skritt eftersom han inte är igång. Så nu är det tränset smörjt och fint iaf. Försöker verkligen att hålla mina grejor i skick, hatar stelt och torrt läder ;)

Chino och Angelica efter att dom vunnit en LC i vintras :)

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Nej, Hööks-byxor sitter inte bra på mig heller, i alla fall inte dem CRW... Jag har väldigt långa, normalsmala ben tillsammans med ganska breda höfter så att hitta ett par byxor som sitter perfekt är ganska klurigt, de flesta är för korta... x) Men som du säger, alla är olika :P Jag håller med om lädret i alla fall, där får man ofta kvalitet för pengarna :)

2009-08-30 @ 22:48:42
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Rosa

sv: okej! Jag ska försöka prata med Ann imorgon, så får vi se hur vi ska lägga upp det. Evelina var inte heller så pigg på att rida LC :) hör av mig!

2009-08-31 @ 00:01:15
URL: http://enrosagnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0